CHL:n lohkovaiheesta uhkaa tulla suomalainen pannukakku – näistä asetelmista suomalaisseurat lähtevät päätöskierrokselle

CHL:n lohkovaiheessa pelataan tiistaina ja keskiviikkona viimeinen kierros. Kahdella suomalaisjoukkueella riittää vielä panosta kutkuttavissa otteluissa.

MAINOS

Tiistain CHL-ottelut

C Morella

Tappara - Djurgården
Klo 18.50 C More Sport Max ja cmore.fi

JYP - HC Lugano
Klo 18.50 C More Sport 1 ja cmore.fi

Skellefteå - HIFK
Klo 19.20 C More Sport 2 ja cmore.fi

C Moren sivuille pääset tästä

CHL:n lohkovaiheessa ollaan päästy siihen pisteeseen, että luvassa on viimeinen ottelukierros. Suomalaisjoukkueista Kärpät ja Tappara ovat varmistaneet jo lohkovoittonsa, joten heidät nähdään varmasti CHL:n pudotuspeleissä.

TPS:n jatkohaaveet ovat puolestaan jo murskana. Joukkue pelaa keskiviikkona enää vain kolmospaikasta Yunost Minskiä vastaan. TPS jäi alkulohkoon myös viime kaudella, joten CHL ei ole osoittautunut turkulaisille suosiolliseksi.

Pahimmillaan CHL:n pudotuspeleissä nähdään vain kaksi joukkuetta, sillä JYPin ja HIFK:n jatkopaikat eivät ole vielä varmistuneet.

JYP ja HIFK tosipaikassa

Suurin mielenkiinto kohdistuu JYPiin ja HIFK:hon, jotka taistelevat vielä kynsin ja hampain jatkopaikasta. Kummankin lohkossa kärkipaikka on jo varmistunut, mutta toinen jatkoonmenijä ratkeaa viimeisellä kierroksella.

HIFK:n osalta tilanne on monimutkainen. Se on tasapisteissä italialaisen HC Bolzanon kanssa. Tasatilanteessa joukkueiden paremmuus ratkeaa keskinäisten kohtaamisten myötä. HIFK hävisi joukkueiden molemmat kohtaamiset, joten se tarvitsee viimeiseltä kierrokselta yhden pisteen enemmän kuin Bolzano. Muuten CHL-taival tyssää jo toistamiseen peräkkäin alkulohkoon.

JYPin tilanne on huomattavasti yksinkertaisempi. Jyväskyläläiset ovat tasapisteissä sveitsiläisen Luganon kanssa. Joukkueet ratkaisevat jatkopaikan kohtalon tiistaina, kun Lugano saapuu Jyväskylään. Ottelun kaava on yksinkertainen, sillä ottelun voittaja etenee jatkoon, häviäjä jää rannalle. 

CHL:n suomalaisottelut 16.-17. lokakuuta:

Tappara – Djurgården tiistaina klo 18.50 C More Maxilla
JYP – HC Lugano tiistaina klo 18.50 C More Sport 2:lla
Skellefteå – HIFK tiistaina klo 19.25 C More Sport 1:llä
Yunost Minsk – TPS keskiviikkona klo 18.50 C More Sport 2:lla
Mountfield HK – Kärpät keskiviikkona klo 18.50 C More Sport 1:llä


TV-ohjelmat: Jääkiekko

    Ei tulevia TV-esityksiä

    Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

  • Lisää TV-lähetyksiä

Lue myös:

    Uusimmat