Viikonlopun ottelussa sikaillut Juventus-tähti pyysi anteeksi tekosiaan – kaikilta paitsi itse kohteelta

Cristiano Ronaldo iski Juventukselle kaksi maalia, joilla seura voitti Sassuolon 2-1. Kuitenkin suureen valoon nousi myös Juventus-tähti Douglas Costan sikailut. Hän nyt pyytänyt anteeksi tekosiaan, kaikilta paitsi itse kohteelta.

Videolla Cristianon Ronaldon maalit ottelusta.

Costa oli alunperin taklannut kovaa Sassuolon Federico di Francescoa, josta oli seurannut keltainen kortti. Tämän jälkeen brassitähti huitaisi italialaista kyynärpäällä ja puski tätä päähän. Costa jatkoi vielä sikailuaan sylkäisemällä vastapelaajaa suuhun. 

Hän pyysi sunnuntai-iltana anteeksi tapahtunutta sosiaalisissa medioissaan. 

– Haluan pyytää anteeksi kaikilta Juventus-kannattajilta reaktiotani tämän päiväisessä ottelussa. Pyydän myös anteeksi joukkuetovereiltani, jotka seisovat aina rinnallani. Se oli likaista, olen tietoinen siitä ja pyydän kaikilta sitä anteeksi, Costa kirjoitti Instagramissa.

Törttöilyn uhriksi joutunutta di Francescoa ei mainita sanallakaan tekstissä, ja vaikuttaa siltä, ettei anteeksipyyntö oltu suunnattu ollenkaan häneen.

Juventus-luotsi Max Allegri vahvisti, että Costalle on luvassa sakkorangaistus.

–  Meidän täytyy pystyä välttämään provokaatiot. Olisimme voineet saada kolmannen maalin, sen sijaan aloimme pelata yksilöinä, Allegri sanoi Sky Sports Italialle.

Juventus jatkaa Serie A:n kärjessä 12 pisteellä neljän pelatun kierroksen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat