Pätkä leviää: Italian maajoukkuemies jahtasi raivoissaan fania – "Mukaan vedettiin eniten rakastamani"

Italialainen huippujalkapalloilija Domenico Berardi pillastui ja lähti jahtaamaan fania edustamansa Sassuolon Italian cup -tappion jälkeen. Temppu on tallentunut videolle.

Berardin edustama Serie A -seura Sassuolo kärsi Italian cupissa maanantaina 2–3-vierastappion Serie B -seura Modenaa vastaan. Joukkueensa 1–2-kavennuksen viimeistellyt Berardi nousi maaliaan suurempiin otsikoihin taiston jälkeisestä toiminnastaan.

Italian maajoukkueesta tuttu hyökkääjä lähti nimittäin jahtaamaan raivoissaan hänelle huudellutta fania. Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla näkyy, että Berardi onnistuu lähtemään häntä estelleiden henkilöiden ohi fanin perään, kunnes hänet saadaan pysäytettyä.

Berardi pahoitteli tekoaan sittemmin sosiaalisessa mediassa.

– Haluan pyytää anteeksi sitä, mitä tapahtui areenan ulkopuolella Modenaa vastaan pelatun ottelun jälkeen. Olemme ammattilaisia, ja meidän täytyy ennen kaikkea olla roolimalleja nuorille ja lapsille. En käyttäytynyt sillä tavalla. Tämä tapahtui siksi, että mukaan kentän ulkopuolella vedettiin tarkoituksella eniten rakastamani, vaimoni ja poikani, ja se satuttaa minua syvästi. Haluan myös pyytää anteeksi vastustajan joukkueen kannattajilta, Berardi kirjoitti.

Berardi on pelannut Italian A-maajoukkueessa 24 ottelua ja tehnyt kuusi maalia. Miehen viimeisin maajoukkuepeli on tältä vuodelta.

Berardin edustaman Sassuolon Serie A -kausi käynnistyy maanantaina vieraissa ottelulla Juventusta vastaan.

Video alla: C Moren haastattelussa ollut katsoja joutui täysin valmistautumatta toisen henkilön hyppypotkun kohteeksi. 

0:37
Pelottava näky C Moren tv-haastattelussa: ohikulkija iski haastateltavan nurin raivoisalla hyppypotkulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja