Mainos

Viikkojen piina: 10-vuotias tyttö sai järkyttävän ihottuman kylpypallosta

Kylpypallo aiheutti tytölle vakavan ihottuman, jonka paranemisesta lääkäritkään eivät osaa antaa arviota. 

Kukapa meistä ei rakastaisi värikkäitä kylpypalloja? Kylpypallot tuovat oman lisänsä rentouttavaan kylpyhetkeen, mutta nyt eräs äiti haluaa antaa oman varoituksensa niiden käytöstä. Kylpypallojen käyttö aiheutti nimittäin Leanne Keatingin kymmenvuotiaalle tyttärelle vakavan ihottuman. 

Tyttö joutui ihottuman vuoksi kotiopetukseen 

Perhe ei heti osannut yhdistää tytön oireita kylpypallon käyttämiseen, sillä ihottuma ilmestyi tytön iholle vasta viisi päivää kylpyhetken jälkeen. Vakavat iho-oireet saivatkin äidin hätääntymään ja pelkäämään pahinta, joten hän kiidätti tytön välittömästi sairaalaan. Sairaalassa otetuista kokeista ei selvinnyt mitään poikkeavaa, joten perhe lähetettiin kotiin.

Toisin kuin lääkärit olettivat, iho-oireet eivät ole osoittaneet paranemisen merkkejä vielä kuukaudenkaan kuluttua. Päinvastoin, ihottuma on levinnyt entisestään. Ihottuma on levinnyt tytön vatsasta ylös niskaan ja aina kasvoihin saakka.

– Se vain pahenee entisestään. Hänen ihonsa on todella kutiava. Se vaikuttaa hänen itsetuntoonsa. Hän ei halua tulla ulos kylpyhuoneesta ja tuntee olonsa kurjaksi, äiti kertoo.

Keating kertoo lääkäreiden määränneen oireisiin rasvaa, joka ei kuitenkaan ole tuottanut toivottua tulosta. Ihottuma vaikuttaa tytön itsetunnon lisäksi myös hänen koulunkäyntiinsä. Rehtori määräsi, että tytön on pysyttävä kotona siihen asti, kunnes oireet ovat hävinneet. Keating kertoo antavansa tytölle tällä hetkellä kotiopetusta, jotta hän ei jäisi luokkatovereistaan pahasti jälkeen.

Äiti on ihmeissään siitä, miten viattomalta tuntuva kylpypallo voi aiheuttaa näinkin suuria ongelmia. Äiti kertoo, että tytöllä ei ole todettu herkkää ihoa, ja kylpypallo oli ainoa uusi asia, jota hän oli viime aikoina kokeillut. Hämillään oleva perhe voi nyt vain toivoa, että tytön iho-oireet katoaisivat mahdollisimman pian, jotta he pääsisivät taas mukaan tavalliseen arkeen.

Lähde: Cosmopolitan, CatersNews/MVPhotos

***

2:53


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.