Mainos

Järkyttävät seuraukset! Amanda värjäytti kulmakarvansa – operaatio meni pahemman kerran pieleen

Yksinkertainen värjäysoperaatio sai naisen ihon kuoriutumaan ja jätti kasvoihin elinikäisiä arpia.

Kolmen lapsen äiti Amanda Cost, 43, oli värjäyttämässä kulmakarvojaan kauneusklinikalla, kun asiat alkoivat mennä pahemman kerran pieleen. Puolituntisen hoidon tarkoituksena oli tehdä kulmakarvoista tummemmat ja tuuheamman näköiset tekemällä ihoon pieniä haavoja ennen musteen lisäämistä. Ensimmäistä kertaa kyseistä menetelmää kokeillut nainen heräsi kuitenkin seuraavana päivänä painajaiseen.

– Seuraavana aamuna herätessäni ihoani oli kuoriutunut tyynylle, ja se oli punainen ja turvoksissa. Lähdin kivun ja vakavan turvotuksen vuoksi välittömästi lääkärille, Cost kertoo.

– Silmäni olivat niin turvoksissa, etten pystynyt ajamaan. Turvotuksen vuoksi en edes pystynyt viemään lapsiani kouluun.

Nainen kertoo joutuneensa hankkimaan vakavien oireiden hoitoon lääkkeitä, silmätippoja, voiteita ja kipulääkkeitä, jotka ovat tulleet hänelle erittäin kalliiksi. Ulkonäkönsä vuoksi hän ei ole myöskään halunnut poistua kotoaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Värjäyksen suorittanut klinikka ei usko naisen saaman reaktion johtuneen itse hoidosta, vaan joko tatuoinnin musteesta, lääkärin määräämistä lääkkeistä tai siitä, että nainen ei ollut noudattanut hänelle värjäyksen jälkeen annettuja ohjeita. He kertovat, että vastaavaa ei ole tapahtunut aiemmin, ja että he käyttävät työssään ainoastaan sterilisoituja välineitä.

Nainen epäilee menettäneensä kulmakarvansa iäksi

Muutama päivä vakavan reaktion saamisen jälkeen nainen otti yhteyttä klinikalle ja kertoi ongelmistaan. Klinikka ilmoitti tämän olevan normaalia, mutta kaksi viikkoa myöhemmin nainen otti uudelleen yhteyttä klinikkaan ja kertoi infektioepäilystään.

 – Tiesin, että reaktioita voi tulla, mutta tämä ei ollut reaktio, se oli infektio, nainen kertoo.

Klinikan mukaan infektio olisi ilmaantunut 48 tunnin kuluessa käsittelystä, eikä näin ollen uskonut tatuoinnin olleen syypää infektion syntyyn. Vaikka klinikka kieltäytyi aluksi korvaamaan värjäyksestä aiheutuneet kulut, he suostuivat lopulta pyyntöön.

– Olen toipumassa, vaikka nyt näyttääkin siltä, että minulle jää arpia ja että karvat eivät kasva enää takaisin alueelle, nainen kertoo Facebookissa reilu kuukausi tapahtuneen jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Halusin vain jotain pientä itselleni ja että kulmakarvani laitettaisiin, nainen toteaa.

Nainen haluaa esimerkillään varoittaa muita vakavasta reaktiosta, jonka värjäys voi aiheuttaa. Hän kertoo olevansa huolissaan etenkin nuorista naisista, jotka saattavat saada kasvoihinsa elinikäisiä jälkiä. 

Lähde: Mirror 

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.