Mainos

Naiselta räväkkä vastaus nettikiusaajille – julkaisi itsestään rohkean alastonkuvan

Australialaisäiti ei antanut kritisoijien masentaa, vaan astui esiin entistäkin itsevarmempana ja määrätietoisempana. 

Viime syyskuussa yhden lapsen äiti Krystal Gordon julkaisi Facebookissa itsestään kuvan bikineissä. Kuva ei ollut mikä tahansa rantakuva, vaan rohkeutta vaatinut päätös. Kolmekymppinen nainen kertoo kuvan yhteydessä pukeneensa bikinit päällensä ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana. 

– Jos voin iloisesti hyväksyä ja juhlia muiden vartaloita, uskon ansaitsevani saman rakkauden myös itseäni kohtaan, nainen kertoo kuvan yhteydessä. 

Naista haukuttiin vastenmieliseksi

Päätös kuvan julkaisusta ei ollut naiselle helppo, mutta hän halusi sen avulla juhlistaa uusia terveellisiä elämäntapojaan. 

– Minulla on ollut ylimääräistä painoa koko elämäni ajan, ja olen yrittänyt kaikkia mahdollisia dieettejä ja kunto-ohjelmia. Mutta vasta sitten, kun ruokin vuoden ikäistä poikaani Natea terveellisellä luomuruoalla samalla, kun itse söin McDonald’sissa tajusin, että asioihin olisi todella tultava muutos, Gordon kertoo silmiä avaavasta hetkestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen rohkea bikinikuva lähti leviämään nopeasti netissä, ja pian ihmiset ympäri maailmaa päätyivät antamaan kuvaan oman mielipiteensä. Vaikka useimmat kommenteista olivat positiivisia ja kannustavia, joukosta löytyi myös niitä, joita kuva ei miellyttänyt. 

Nainen uskoi saavansa joitain negatiivisia kommentteja, mutta hän ei tullut ajatelleeksikaan, kuinka paljon ne loppupeleissä tulisivat häntä satuttamaan.

– Jotkut ihmiset menivät jopa niin pitkälle, että he etsivät minun yksityisen Facebook-tilini ja lähettivät minulle viestejä, joissa kertoivat minun olevan vastenmielinen.

Sen sijaan, että nainen olisi antanut soraäänien masentaa, hän päätti jatkaa kaikenlaisten vartaloiden puolesta puhumista entistäkin voimaantuneena.

"Olen voimaantunut nainen. Olen kaunis" 

Vastauksena kaikille häntä kritisoineille henkilöille hän julkaisi itsestään uuden kuvan. Tällä kertaa hän oli jättänyt bikinit pois ja poseeraa kuvassa täysin alastomana.

Uudet alastonkuvat julistavat lisääntynyttä itsevarmuutta ja rakkautta omaa vartaloaan kohtaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kyllä, todella paljaana, vatsamakkaroineen, selluliitteineen ja raskausarpineen kaikkineen. Nainen, joka ei seitsemän kuukautta sitten ollut käyttänyt edes bikineitä! Mutta jotakin tapahtui, jotakin muuttui. Kokonaan uusi hyväksynnän aste ja naisellisuuden juhlinta alkoi. Olen voimaantunut nainen. Olen kaunis, Gordon kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kauniiden kuvien aikaansaaman itsetuntoboostin innoittama Gordon on luonut verkkokurssin, jonka avulla hän toivoo mahdollisemman monen naisen oppivan hyväksymään oman vartalonsa juuri sellaisena kuin se on. 

– Hymy on kaunein kurvi naisen kehossa. Seuraavan kerran, kun kyseenalaistat itsesi, vartalosi tai ulkonäkösi... hymyile, nainen neuvoo. 

Kaikkea ei tarvitse yrittää muuttaa kerralla. 

0:30

Lähde: GoodtoKnow

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.