Koskettavia tarinoita, erikoishaastatteluita ja vinkkejä ruokapöytään – tätä kaikkea löydät MTV Katsomosta pääsiäisenä

Uudistuneesta Katsomosta löydät katsottavaa koko pääsiäiseksi. Viihteen ja urheilun lisäksi Katsomosta löytyy paljon sisältöä myös uutisnälkäisille. 

MTV Uutiset tuottaa päivittäin paljon materiaalia Katsomoon. Uutistoimituksen väki antaa vinkkinsä ohjelmiin, joihin kannattaa tutustua. Osa ohjelmista saattaa vaatia MTV Katsomon tunnuksen luomista ja kirjautumista, mutta se on maksutonta. 

Asian ytimessä

MTV Uutisten palkittu ajankohtaisohjelma, joka nimensä mukaisesti on asian ytimessä joka viikko. 

Katsomalla tiedät mistä puhutaan ja miksi puhutaan. Saat samalla hyvää ”materiaalia” vaikka pääsiäisen jälkeen työpaikan kahvipöytäkeskusteluihin. Tämä ohjelma sopii iästä riippumatta kaikille tärkeistä asioista vähänkään kiinnostuneille. 

Ohjelmassa nähdään joka viikko laadukas lyhytdokumentti, joka keskittyy usein aiheen kertomiseen ihmisen kautta. 

Nyt on hyvä aika perehtyä koko kevätkauden jaksoihin ja dokumentteihin, jotka löydät täältä.

Tomi Einonen, vastaava päätoimittaja, MTV Uutiset

Sihvosen kanssa hallilla

Sihvosen kanssa hallilla on uudenlainen kiekkokeskusteluohjelma, jossa asiantuntijamme Petteri Sihvonen tarkkailee tarkkaan valitun SM-liigaseuran toimintaa arjessa. 

Sihvonen ottaa pihteihinsä joukkueesta pelaajan ja päävalmentajan sekä seuran johtohenkilön ja pureutuu kunkin tekemisiin terävästi ja tarkasti. Välillä myös Sihvonen saa näpeilleen ja muistutuksen puheistaan.

Sarjan neljännessä jaksossa Sihvonen vierailee Mikkelissä, missä toistaiseksi viimeistä kauttaan Suomessa valmentava Olli Jokinen puhuu poikkeuksellisen suoraan valmentamisestaan ja myöntää suoraan, että on pelannut mediapeliä koko aikansa SM-liigavalmentajana.

Katso jakso (ja aiemmatkin jaksot) täältä

Matti Nyrhinen, uutispäällikkö, MTV Urheilu

Viiden jälkeen -erikoishaastattelut

Pääsiäisenä monella on aikaa hetkeksi irrottautua arjen kiireistä. Silloin Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden uppoutua kuuntelemaan kiinnostavien ihmisten ajatuksia hyvin monipuolisista aiheista.

Erikoishaastattelut ovat pieteetillä valmisteltuja kokonaisuuksia, joissa päästään usein hyvinkin syviin vesiin.

Miksi Arman Alizad halusi kääntää katseensa nyt suomalaisnuorten käännekohtiin, millä tavalla raskaus on muuttanut Lappiin terveyskeskuslääkäriksi muuttaneen Anni Vuohijoen ajatusmaailmaa, miksi entinen kulttuuriministeri Sampo Terho halusi käsitellä suurromaanissaan natsismin nousua ja tuhoa?

Erikoishaastatteluissa myös heittäydytään ja hassutellaan: parfymööri Max Perttula valmistaa lähetyksessä houkuttelevan tuoksun ja näyttelijä Pyry Kähkönen imitoi hämmentävän aidosti Vesa-Matti Loiria.

Kaikkiaan erikoishaastatteluja on tehty ohjelman historian aikana pian jo yhteensä 1 000 ja kaikki nämä löytyvät MTV Katsomosta!

Pekko Ylönen, vastaava tuottaja, Viiden jälkeen

Lyhyet@mtvuutiset

Jos haluat kuluttaa uutisia pääsiäisenä(kin) nopeasti, kurkkaa Katsomosta Lyhyet@mtvuutiset! Sometiimimme tarjoilee päivittäin tärkeimmät uutiset ja isoimmat puheenaiheet somealustoilta tutulla tyylillä, MTV Uutisten luotettavan brändin alla. 

Lyhyet ovat alle minuutin mittaan puristettuja uutisvideoita, joissa someseuraajille tutut toimittajat tuovat uusia näkökulmia uutisaiheisiin. Katso yksi, kaksi tai vaikka kymmenen, ja silti jää aikaa viettää aikaa pääsiäispöydässä ja luonnon helmassa. 

Kurkkaa täältä! 

Krista Rastamo, uutispäällikkö, MTV Uutiset

Halpa vastaan Kallis

Makuasioista voi aina kiistellä! Ja pääsiäinen, jos mikä on herkuttelun aikaa. 

Halpa vs. kallis -ohjelmassa toimittajat Fanni Parma ja Petra Tuominen maistelevat eri tuoteryhmien elintarvikkeita ja pistävät ne paremmuusjärjestykseen. Onko mämmeissä oikeasti makueroja, mikä ruokakaupan maksamakkaroista on paras ja miten halpistuotteet pärjäävät kalliiden rinnalla, kun niitä maistellaan sokkona? 

Yllätyksiltä ei koskaan vältytä, kun vertailussa mukana olleet tuotteet paljastetaan maistelijoille aina jakson loppupuolella. 

Katsomosta löytyy tuotevertailua useamman tuotantokauden edestä, löydät ne täältä.

Hannakaisa Taskinen, tuottaja, MTV Lifestyle

Google vs. Tähdet

Mitä katsojat oikeasti haluavat tietää? Noh, Googlehan sen kertoo.

Hyväntuulisessa Tähdet vs. google -ohjelmassa juontaja Iriz Silander tenttaa julkkishaastateltavilta vastaukset kaikista mielenkiintoisimpiin kysymyksiin. Prässiin ovat ensimmäisillä kausilla joutuneet niin menestysohjaaja Renny Harlin, Salkkarit-tähdet Maija-Liisa Peuhu ja Tiia Elg, tanssijalegenda Jorma Uotinen kuin presidenttiehdokkaatkin.

Google-kysymykset yllättävät usein jopa ohjelman tekijät – ja etenkin haastateltavat. Joka kaudella on nähty sekä naurua että totaalista hämmennystä On huikeaa nähdä, miten aitoja reaktioita haastateltavilta tulee, kun he näkevät oudoimmat kysymykset vasta kameroiden kuvatessa.

Katso kaikki Tähdet vs. google -ohjelman jaksot täältä

PS. Jäikö presidenttiehdokkaiden Google-tenttaus näkemättä? Katso kaikki jaksot

Terhi Romo, tuottaja, MTV Uutiset

Maailmani muuttui

Maailmani muuttui -sarjassa tutustutaan tavallisiin ihmisiin, joiden maailma on mullistunut pakon sanelemana tai oman valinnan seurauksena.

Ajatuksia ja tunteita herättävää juttusarjaa luotsaava toimittaja Jonna Hellgren on tutustunut muun muassa parantumattoman sairauden rajoittamaan Tuija Uosukaiseen sekä Pepe Forsbergiin, joka hyppäsi pörssiyhtiön johdosta luonnon puolestapuhujaksi.

Sarjassa tähän mennessä ilmestyneet kolme jaksoa voi nyt katsoa MTV Katsomossa

Uusi jakso ilmestyy katsottavaksi aina tiistaisin ja se esitetään myös MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Tommi Kolehmainen, uutispäällikkö, MTV Uutiset

Töllötuomarit

Mikäli olet pudonnut viimeaikaisten kotimaisen televisio-ohjelmakattauksen kelkasta, ei hätää: Töllötuomarit-ohjelmassa viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula perkaavat ajankohtaisten viihdeohjelmien käänteet sanoja säästelemättä. 

Sopii myös viihdesisältöjen aktiivisille kuluttajille sekä niille, jotka nauttivat itsekin spekuloimisesta. 

Katso kaikki jaksot täältä!

Aino Haili, toimittaja, MTV Viihde

Koukussa kolmiodraamaan

Kolmiodraama-sarja on koukuttanut myös MTV Uutisten toimittajat Katja Lintusen ja Jari Peltolan. Vodcastissa he peilaavat omia parisuhdekokemuksiaan sarjan käänteisiin ja jakavat hulvattomia tarinoita. 

Vodcastiin voi uppoutua, vaikka itse sarjaa ei olisi seurannutkaan. 

Katso tai kuuntele täältä.

Silja Välske, tuottaja, MTV Viihde

Missä olit, kun?

Pääsiäisenä on hyvä aika muistella myös menneitä. Kun maailmassa myllersi tai koimme kansakuntana suuria tunteita, missä olimme? 

Tämä on hyvä keskustelunaihe pääsiäisvieraiden kanssa. Jokaisella on oma muistonsa, kokemuksensa ja yksityiskohtansa isoista uutistapahtumista. MTV Uutisten Missä olit, kun -ohjelmassa palataan noihin hetkiin ja uutiskuviin ja haastatellaan silminnäkijöitä, asiantuntijoita ja tapahtumien keskiössä olleita ihmisiä. 

MTV:n tutut uutiskasvot juontavat ohjelman, jonka jälkeen moni miettii kuin itsestään, missä olin, kun Mikkelissä räjähti, Dingo-hysteria valtasi Suomen, tuhkapilvi pysäytti Euroopan, matkustajajuna syöksyi raiteilta Jyväskylässä... uutistapahtumia löytyy Katsomosta jo kolmen tuotantokauden edestä. 

Löydät kaikki kaudet täältä.

Mona Haapsaari, toimituspäällikkö, MTV Uutiset

Rikospaikka

Rikospaikka on siitä poikkeuksellinen ohjelma, että siinä pääsevät ääneen niin viranomaiset, konnat kuin asiantuntijatkin. Tiia Palménin ja Pekka Lehtisen juontama ohjelma vie katsojat ihmismielen pimeisiin sopukoihin sekä taustoittavat uutisotsikoissa olleita rikos- ja oikeustapauksia. 

Keskiviikkoisin ilmestyvä ohjelma sisältää useita, toistuvia osioita, kuten esimerkiksi Murharyhmän ja Konkarikytän, joissa pitkän ja arvokkaan uran viranomaispuolella tehneet vieraat keskustelevat uusista ja mieleenpainuvista tapauksista.

Taitava kuvaustyö ja suora, rohkea puhe tekevät Rikospaikasta ohjelman, jonka 15 kautta useine jaksoineen toimivat pääsiäispyhien informatiivisena viihdykkeenä. 

Katsomon Uutisohjelmista löydät päivittäin suorat lähetykset, uutisvideot sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmat, kuten Huomenta Suomen, Viiden jälkeen -ohjelman sekä Seitsemän ja Kymmenen uutiset suorana ja tallenteena.  

Lue myös:

    Uusimmat