Vihdoin vastaus! Backstreet Boys kertoi vastauksen faneja hämmentäneeseen kysymykseen hittibiisistä

Backstreet Boysin jäsenet repäisivät - pukeutuivat Spice Girls -asuihin 0:50

Backstreet Boys vastasi huippumalli Chrissy Teigenia hämmentäneeseen kysymykseen yhtyeen hittikappaleesta.

VIDEO: Backstreet Boysin jäsenet repäisivät – pukeutuivat Spice Girls -asuihin

19 vuotta julkaisunsa jälkeen Backstreet Boys -yhtyeen hittikappale I want it that way herättää edelleen kysymyksiä laulun oikeasta sanomasta. Huippumalli Chrissy Teigen nosti asian esille perjantaina 1. kesäkuuta Twitter-tilillään. Teigen pohti monien tavoin, mitä poikabändi oikein haluaa kappaleellaan sanoa. 

 

– "En halua koskaan kuulla sinun sanovan "Haluan sen sillä tavalla" koska haluan sen sillä tavalla." Hän ei halua kuulla kuulla sitä, koska hän on se, joka haluaa sen sillä tavalla? Hän haluaa olla se joka sanoo sen? Lisäksi, mikä on "se"? Teigen pohdiskeli päivityksessään. 

 

– Vaikuttaa siltä, että he kummatkin haluavat sen samalla tavalla, mutta tappelevat siitä kuka saa sanoa haluavansa sen sillä tavalla, Teigen jatkoi pohdintaansa. 

Myöhemmin samana iltana Teigen sai vastauksen kysymyksiinsä itse Backstreet Boysilta. 

– En halua kuulla sinun sanovan, että haluat sydänsuruja ja virheitä... tai olla erossa eri maailmoissa. Emme halua, että haluat "sitä" sillä tavalla – se on se miten haluamme sen... että sinä et halua sitä sillä tavalla, monimutkainen vastaus kuului yhtyeen Twitter-tilillä.

Lähde: Billboard

Lue myös:

    Uusimmat