Vihaatko shoppailua? Et suotta – kaupassa odotteleminen vie noin 24 päivää elämästäsi

Kumppanin odotteleminen shoppailukierroksen aikana voi viedä sinunkin elämästäsi noin 24 päivää.

Miehet odottavat kumppaniaan kaupassa 23 minuuttia jokaisella shoppailukerralla. Omituisen selvityksen teki Andrews Air Conditioning -ilmastointiyritys.

Pariskunnat käyvät yhdessä shoppailemassa noin kaksi kertaa kuussa. Kumppanin odotteleminen vie siis vuodessa yli yhdeksän tuntia. Aikuiselämän aikana odottelua kertyy noin 24 päivää, kertoo Daily Mail.

Kyselyyn vastasi 2000 aikuista, joiden mukaan ankeimpia asioita ostoksilla olemisessa olivat pukukoppiin tai kassalle jonottaminen, vain yhden kassan aukiolo, istumapaikan puute, yli-innokas henkilökunta ja oman koon puuttuminen valikoimasta. Ei liene yllättävää, että ilmastointiyrityksen tekemässä selvityksessä myös kaupan liian kuuma lämpötila tai liiallinen kylmyys nousi merkittäväksi tekijäksi shoppailumukavuuden kannalta.

Tylsistyneet shoppaajat kuluttivat aikaa hengailemalla kaupan sisäänkäynnin luona, selaamalla nettiä tai soittelemalla ja lähettelemällä viestejä ystävilleen. Yksi kymmenestä karkasi hakemaan ruokaa ja juomaa kumppaninsa ostellessa.

Vinkit vaateostoksille:



Lue myös:

    Uusimmat