Videolla: Näin OnePlus 7 Pro pärjää tutussa kuritustestissä

OnePlus 7 Pro on selviytynyt erinomaisesti YouTube-kanava JerryRigEverythingin perinteisestä kurituskokeesta. Kanavan omistaja Zack Nelson ei löytänyt uutuudesta juuri huomautettavaa.

Vastikään julkistettu OnePlus 7 Pro on lasirunkoinen ja metallisella kehyksellä vahvistettu. Muiden samalla tavalla toteutettujen älypuhelinten tavoin myös OnePlus-uutuuden Gorilla Glass 7 -suojattuun näyttöön tuli pintanaarmuja Mohsin kovuusasteikolla kuusi olevan terän käsittelyssä ja syvempiä naarmuja asteikon tasolla seitsemän. Näytön toimintaan naarmut eivät kuitenkaan vaikuttaneet, ja myös sormenjälkilukija toimi edelleen sujuvasti.

Takakuori on Gorilla Glas 5 -suojattu, joten se naarmuttui luonnollisesti rahtusen nopeammin. Muun muassa takakuorta koristava OnePlus-logo on kuitenkin lasin alapuolella, joten sen ulkonäköön terillä raaputtelu ei vaikuta.

OnePlus 7 Pron esiin nouseva etukamera on niin ikään suojattu lasilla ja myös se selvisi testistä kunnialla. OnePlus on itsekin vakuutellut mekanismin kestävyyttä julkaisemalla videoita esiin nousevalle kameralle tekemistään kokeista.

Videolla hämmästeltiin OnePlus 7 Pron mainiota taistelua sytyttimen liekkiä vastaan. Puhelimen AMOLED-näyttö kesti suoraa liekitystä yli minuutin ajan vaurioitta, kun tavallisesti näyttöihin syntyy peruuttamatonta vahinkoa jo 20 sekunnin jälkeen.

Kun OnePlus 7 Pro selvitti vielä taivutustestinkin, oli kurituskoe ylistävää loppukaneettia vaille valmis. JerryRigEverythingin mielestä kyseessä on kaikin puolin kestävä uutuus, joka kyllä pärjää jokapäiväisessä käytössä pidemmänkin aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat