Mainos

Video: Vauva lensi kolarissa autosta, putosi viemäriin – selviytyi kuin ihmeen kaupalla

Yhdysvalloissa pikkuvauvan selviäminen hurjasta kolarista on hämmästyttänyt paatuneita palomiehiäkin, kertoo CNN.

Onnettomuus tapahtui, kun rekka osui lapsiperheen autoon Yhdysvaltojen Texarkanassa Arkansasissa. Kolari oli niin voimakas, että henkilöauto pyörähti sen voimasta ympäri.

Kun perhe tokeni törmäyksestä, he huomasivat välittömästi, että perheen 8 kuukauden ikäinen tyttövauva oli lentänyt autosta ulos. Vauvaa oli yritetty etsiä kaistojen väliseltä alueelta, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

Palomiehet alkoivat etsiä vauvaa tien vierellä olevasta tiheästä heinikosta. Yhtäkkiä yksi palomiehistä kuuli äänen. Hän siirsi heinää sivuun ja huomasi yllätyksekseen vauvan sujahtaneen vesiviemäriin.

Vauva istui viemärin pohjalla ja vain katseli palomiehiä kuin odottaen, että he nostaisivat hänet ylös. Viemäri oli liki kahdeksan metrin päässä autotiestä.

– Hän ei huutanut tai itkenyt, palomies Josh Moore kertoi.

Vauva oli selvinnyt törmäyksestä ja ilmalennosta vammoitta, hänellä oli ainoastaan naarmu otsassa. Kolme palomiestä sai pelastettua vauvan viemärin kaltereiden välistä.

– Niin monta kertaa lähdemme työtehtävälle ja asiat eivät mene hyvin. Kun asiat sujuvat hyvin, se tuntuu erityisen hyvältä näin pyhien aikaan, palopäällikkö Charlie Smith toteaa liikuttuneena.

– Tässä täytyi olla kyse jostain jumalallisesta väliintulosta, Moore jatkoi.

Koko viisihenkinen perhe vietiin sairaalaan. Pahiten loukkaantunutta kuljettajaa lukuunottamatta kaikki ovat takaisin kotiin.

Poliisin mukaan vauvan uloslento voi johtua siitä, ettei hän ollut asianmukaisesti kiinnitetty turvaistuimeen. Perhettä vastaan ei kuitenkaan nosteta syytteitä. Rekkakuskia sen sijaan epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.