Auto syöksyi rotkoon: Äiti kuoli, 1- ja 3-vuotiaat neljä päivää keskenään ilman ruokaa ja juomaa: "He selvisivät helvetistä"

Taaperosisarukset selvisivät kuin ihmeen kaupalla hengissä hurjasta auto-onnettomuudesta, joka vaati heidän äitinsä hengen. Tapaus sattui Arkansasin osavaltiossa Yhdysvalloissa, ABC News uutisoi.

Onnettomuuden arvellaan tapahtuneen torstaina. Viranomaiset epäilevät lasten äidin menettäneen autonsa hallinnan, törmänneen suojakaiteeseen ja syöksyneen rotkoon.

Onnettomuutta ei viranomaisten mukaan ollut mahdollista havaita tieltä, minkä vuoksi auto ehti olla rotkossa useiden päivien ajan.

Äiti kuoli, lapset jäivät yksin

Lasten äiti lensi törmäyksessä ulos autosta ja kuoli. Autossa olleet 1- ja 3-vuotiaat pojat jäivät kuitenkin kuin ihmeen kaupalla henkiin.

Lapset ehtivät olla autossa ilman ruokaa ja juomaa muutamien päivien ajan ennen kuin vanhempi pojista poistui autosta läheiselle valtatielle.

Viranomaiset havaitsivat Camdenin valtatiellä vaeltaneen pikkupojan maanantaina. Vain muutamia ruhjeita ja haavoja onnettomuudesta saanut poika kaipasi viranomaisten mukaan ihmiskontaktia.

– Hän halusivat vain halata minua, Ouachitan maakunnan viranomainen Nathan Greeley kertoo.

Pelastuminen on ihme

3-vuotiaan pojan ansiosta viranomaiset löysivät pian myös hänen pikkuveljensä. Lapset toimitettiin paikalliseen sairaalaan, jossa nuorempaa hoidettiin kuivumisen vuoksi.

Viranomaiset kuvailevat pelastumista "ihmeeksi", sillä pojat selvisivät ilman aikuista, nälkäisinä ja janoisina jopa neljän päivän ajan.

– He selvisivät läpi helvetin. Ei ole pelkästään todellinen ihme, että he selvisivät näin pitkään, mutta että 3-vuotias myös onnistui kävelemään ulos, Greeley lisää.

Lue myös:

    Uusimmat