Video: The Expendables-tähti käynnisti Gumball-rallin –oma lähtöruutu Suomen tiimin perässä

Ruotsalaisnäytteljä spiikkasi maailman hulppeimman rallitapahtuman käyntiin Tukholmassa. Ja hiipi sen jälkeen Suomen Team Taxin jälkeiseen lähtöruutuun.

Varsinaisen ryminä-comebackin elokuvamaailmaan tehnyt Dolph Lundgren oli toimittajien ja kuvaajien piirittämänä Gumball 3000-rallin startissa. Hyvin lyhyen rallin avausspiikin jälkeen mies poistui kiireellä lähtöalueelta, turvamiesten raivatessa tähdelle tietä.

MTV.fi:n toimittaja ehti napata mm. Sylvester Stallonen, Arnold Schwarzenegger ja Bruce Willisin kanssa näytelleeltä tähdeltä vain ylävitosen miehen väistellessä ympärillä pyörivää mediaa.

Palasi alueelle vasta juuri ennen omaa lähtöään

Jokainen autokunta kuulutettiin startissa yksitellen lähtöviivan ylitse. Lundgren olikin ilmeisesti laskelmoinut ja pyytänyt lähtöruudukseen paikkaa ihan viimeisten joukossa. Mies nimittäin palasi reilu puolitoista tuntia startin jälkeen niin sanottuun gridiin, jossa hänen Ferrarinsa oli parkissa.

Tässä vaiheessa mies teki hyvin selväksi jatkavansa ainakin seuraavalle etapille ainoastaan yksityishenkilönä. Miehen urheiluauto oli lähtöruudussa heti Suomen tiimin jälkeen. Team Taxi sai siis peräänsä hyvin ärhäkän menopelin ja toimittaja sai vielä napattua kuvaa miehen varsinaisesta lähdöstä.

Suomen tiimin Mikael Gabriel oli onnistunut bongaamaan miehen jo reippaasti ennen kisan alkua ja saanut suostuteltua näyttelijäkorston hyväntuuliseen yhteiskuvaan.


Kurkkaa myös @mtvviihde-Instagram-tililtä mitä muuta Gumball 3000 -rallin startissa tapahtui.

Lue myös:

    Uusimmat