Mainos

Video: Tällainen on 30 ihmisen taposta epäillyn kannibaalipariskunnan koti – "He rakastivat viinan juomista"

Venäjän poliisi on julkistanut videon asunnosta, jossa epäilty kannibaalipariskunta asui Krasnodarin kaupungissa. 35-vuotias Dimitri ja 42-vuotias Natalia Baksheyev ovat poliisin mukaan tunnustaneet tappaneensa ja syöneensä ainakin 30 ihmistä. Videosta kertoo muun muassa RT.

Pariskunta pidätettiin sen jälkeen, kun Dimitri oli hävittänyt puhelimen, jossa oli valokuva miehestä poseeraamassa ruumiinosan kanssa.

Venäläisviranomaisten julkistamalla videolla näkyy erittäin sotkuinen kerrostalohuoneisto, jossa tavarat lojuvat sikin sokin. Asunnosta löytyi tiettävästi myös kannibalismiin opastava video. Joidenkin tiedotusvälineiden mukaan siellä olisi ollut myös ruumiin osia.

– Tutkimustemme aikana rikoksesta epäiltynä on pidätetty 35-vuotias mies ja hänen vaimonsa. 8. syyskuuta tämä pariskunta oli juopottelemassa hylätyllä maa-alueella mukanaan nainen, jonka he olivat tavanneet samana päivänä. Ryypiskelyn aikana heille tuli riitaa ja pidätetty mies tappoi mukaan tulleen naisen, sanoo poliisin edustaja NTV.RU:n julkaisemalla videolla.

Ruumiinosia rikospaikalla ja pariskunnan kotona

Poliisin mukaan mies paloitteli ruumiin rikospaikalla piilottaakseen sen. Joitakin ruumiinosia hän jätti rikospaikalle ja osan otti mukaan kotiinsa. Myöhemmin hän otti puhelimellaan kuvia näistä ruumiinosista.

– Puhelin kuvineen löytyi kadulta ja se toimitettiin poliisille. Tällä tavalla saimme tietää asiasta ja pariskunta pidätettiin.

– Pariskunnan osuutta rikoksiin selvitetään. 30 muun ihmisen kuolemaa ei ole vahvistettu, poliisi sanoo.

"He juopottelivat kaiket illat"

Pariskunnan käyttämän ruokakaupan myyjä Olga kertoo, että pariskunta "rakasti viinan juomista" ja että nainen "haisi apteekilta". 

– Mies oli aina tavallinen ja kohtelias. Hän ei näyttänyt kovin hyvältä ja hän oli aina nälkäinen ja pyysi vaimoaan ostamaan ruokaa. Hän osti tupakkaa ja gin tonicia ja hänellä oli aina rahaa, Olga sanoo.

– Sitten he menivät aina penkille istumaan ja juttelemaan ja juopottelivat kaiket illat. Joskus heillä oli koira mukana.

Olga kertoo olleensa shokissa kuultuaan epäilyistä.

– Kun kuulin, että se oli hän (mies), olin järkyttynyt, koska hän oli ihan tavallinen. Nainen sanoi aina jotain kohteliasta ja oli meikattu ja hyvännäköinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.