Nainen löytyi kahlittuna kontista – taustalta paljastui hirvittävä sarjamurhaaja

Yhdysvalloissa Etelä-Carolinan osavaltiossa poliisi on pidättänyt miehen, jota epäillään lukuisista murhista ja kidnappauksesta. Todd Kohlheppin epäillään tehneen vanhimmat murhista 13 vuotta sitten, mutta virkavalta pääsi hänen jäljille vasta nyt.

Miehen kerrotaan tappaneen kaikkiaan ainakin seitsemän ihmistä. Viranomaiset uskovat, että uhreja saattaa löytyä vielä lisää.

Poliisit vierailivat etsintäluvan kanssa miehen talossa, kun he kuulivat pihalla olleesta rahtikontista pauketta. Sisällä oli nainen, joka oli ilmoitettu poikaystävänsä kanssa kadonneeksi elokuussa. Poliisin mukaan nainen oli kahlittu konttiin kaulastaan kuin koira. Elossa ollut nainen oli pakotettu olemaan kontissa ainakin kaksi kuukautta. Sisältä löytyi tyhjiä vesipulloja ja purkkiruokaa. Viranomaiset eivät kertoneet, oliko mies käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväkseen.

Naisen vapauttamisen jälkeen poliisi löysi koirien avulla miehen tontilta kuopan, jossa oli ihmisen ruumis. Uutistoimisto AP:n mukaan kyseessä oli kahlitun naisen poikaystävä. Häntä oli ammuttu useita kertoja. 

Toivo oli menetetty 

Pidätyksen jälkeen mies on tunnustanut, että hän teki vuonna 2003 joukkomurhan moottoripyöräliikkeessä Chesneessä. Hän tappoi tuolloin neljä kaupan työntekijää. Lisäksi hän osoitti poliisille tontiltaan paikan, jonne hän hautasi myöhemmin kaksi muuta ruumista. Yhden uhrin omainen sanoi, että epäilty oli vieraillut moottoripyöräliikkeessä useita kertoja ja vaikutti jostain syystä vihaiselta.

Paikkakunnalla oli jo menetetty toivo murhien ratkaisemisesta. Huhuja oli monenlaisia. Murhien veikattiin liittyvän niin meksikolaiseen huumejengiin kuin uhrien perheisiin liittyvään kolmiodraamaan.

Sheriffi Chuck Wright valittiin virkaansa vuosi murhien jälkeen. Hän kertoi olevansa syvästi helpottunut, kun pääsi viimein kertomaan syyllisen löytymisestä.

– Jumala on vastannut rukouksiimme. Ilman häntä ja Toddia (Kohlhepp) emme luultavasti olisi saaneet tätä tapausta ratkaistua, Wright sanoi. 

Viihtyi omissa oloissaan 

Murhista epäilty 45-vuotias mies on kiinteistönvälittäjä ja tuomittu seksirikollinen. Mies kidnappasi 15-vuotiaana itseään vuotta nuoremman tytön ja raiskasi hänet. Naapurit kertoivat, että mies tykkäsi olla omissa oloissaan.

Hän oli alkanut aidoittaa tonttiaan heti, kun osti sen kaksi vuotta sitten. Hän oli asentanut myös tontilleen riistakameroita ja karhunloukkuja.

Kukaan ei kuitenkaan pitänyt häntä vaarallisena. 

Lue myös:

    Uusimmat