VIDEO: Näin Tea Ista muisteli uraansa vuosi sitten

Näyttelijätär. 22:04

Helsingin Sanomat uutisoi näyttelijä Tea Istan menehtyneen sairauteen tänään torstaina. Istalla oli takanaan pitkä näyttelijän ura, jonka kulkua hän muisteli lähes vuosi sitten maaliskuussa Studio55.fi-ohjelmassa.

Tea Ista kertoi lähetyksessä valinneensa uransa jo nuorena.

– Aloin pitää päiväkirjaa kymmenvuotiaana, ja siinä ihan ensimmäiset merkinnät on, että: "Ainoa oikea ura minulle on näyttelijän ura, ja minä tahdon ja tulen pyrkimään kaikin keinoin näyttelijäksi. Mitään muuta elämässäni en voi ajatella. Jos minusta ei tule näyttelijää, koko elämä menee pilalle", Ista kertoi lähetyksessä.

17-vuotiaana Ista pääsi elokuvaan Kulkurin tyttö.

– Huomasin Helsingin Sanomissa ilmoituksen, että Valentin Vaala etsii seuraavaan filmiinsä pääroolin esittäjää. Menin tarjoutumaan Helsinkiin ja panin päähäni poikaystäväni sisaren hatun, kun ajattelin, että pitää olla vähän kypsempi. Mutta ensimmäiseksi Orko (tuottaja Risto Orko) sanoi, että "otetaan nyt tuo hattu pois päästä". Ajattelin, että nyt tämä menee ihan... Mutta kuinka ollakaan, minut kutsuttiin koefilmaukseen. Sitten pääsin siihen filmiin, ja se oli ihan ihmeellistä, Ista hymyili.

Katso koko haastattelu ja pätkä Kulkurin tytöstä yllä olevasta videosta.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat