VIDEO: Muodokas takamus haaveissa? Näin saat sen!

Pyöreä peppu on nyt kuuminta hottia. Hyvä puoli tässä kauneusihanteessa on se, että takapuolensa muotoon voi kuka tahansa vaikuttaa – treenillä.

Uhkeat julkimot esittelevät runsaita peppujaan musiikkivideoilla ja punaisella matolla, täytettä haetaan rintojen sijaan takamukseen ja selfieiden rinnalla napsitaan takaapäin belfieitä. Peppu on todellakin pop!

Personal trainer Jenni Levävaaran mukaan muodokkaan pepun muoti ei kuitenkaan ole mikään hetkellinen ilmiö. Levävaara muistelee, että jo vuosia sitten muuankin yli 70-vuotias asiakas kertoi tavoitteekseen pyöreän pyllyn. Levävaaran mukaan nyt vain haetaan entistä enemmän kokoa ja muhkeutta pakaralihaksiin.

Pyysimme Jenniä laatimaan tehokkaan kankun kaunistustreenin, jolla lättänäkin takamus saa muotoa. Mikä on takamuksen muotoilun kuningasliike? Entä millaisilla liikkeillä pepustaa tulee pieni ja piukea pyöreän sijaan? Katso treeniohjeet ja kokeile kotona!

P.S. Jenni jakaa treeniohjeita myös Rakas, sinusta on tullut pullukka-sarjassa. Katso viime kauden jaksot ja tutustu uusiin pareihin!

Uusi kausi starttaa 8. tammikuuta 2015 Subilla maanantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat