Mainos

Video: Löytöeläinkodissa toipuvan hylätyn possun ja kissan hellä ystävyys sulattaa sydämet

Lasten piirrettyjä katsellessa aikuinen saattaa nostella epäilevästi kulmakarvojaan, kun näkee eri sorttisten eläinten elelevän sulassa sovussa ja muodostavan ystävyyksiä yli lajirajojen. Totuus on kuitenkin tarua söpömpää, kuten oheinen video osoittaa. 

Chilessä on ihasteltu kahden hylätyksi tulleen ja vammoistaan toipuvan eläinvauvan, Laura-possun ja Marina-kisun, hellää ystävyyttä.

Chileläinen Santuario Igualdad Interespecie -löytöeläinjärjestö löysi huonokuntoiset hylätyt eläimet ja adoptoi ne. Nyt kaksikko toipuu hyvää vauhtia, eikä vähiten toisilleen osoittamansa rakkauden ja hellyyden ansiosta.

Marina-kisu oli löydettäessä niin huonossa kunnossa että eläinjärjestön työntekijät pelkäsivät sen menehtyvän, eikä Laura-possun tila ei ollut juurikaan sen parempi.

Eläimet laitettiinkin toipumaan yhdessä samaan vuoteeseen, jotta kummankaan ei tarvitsisi kärsiä yksin. Tästä alkoi ystävyys, joka sulattaa paatuneemmankin sydämen, kuten videolta voi katsoa. 

"Kun kyseessä on rakkaus ja keskinäinen kunnioitus, ei ole väliä sillä, mitä lajia kukin on", kirjoittaa eläinsuojelujärjestö Facebook-päivityksessään. 

Viime aikoina Venäjällä on saatu seurata paikallisessa eläintarhassa muodostunutta tiikerin ja sen ravinnoksi tarkoitetun vuohen erikoista ystävyyttä, joka kylläkin on nyt joutunut jäähylle, ainakin väliaikaisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.