Mainos

Koskettava kuva särkee sydämen: Elefantit yrittävät pitää kiinni toisistaan ennen kuin ne erotetaan

Intialaiskaupungissa ikuistettu kuva todistaa, että elefantit tuntevat niin rakkautta kuin kaipuutakin. 

Ainutlaatuinen valokuva kahden elefantin jäähyväisistä on viime päivinä koskettanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. Kuva lähti leviämään sen jälkeen, kun kirjailija Sowmya Vidyadhar julkaisi intialaisessa Bangaloren kaupungissa ottamansa kuvan joulukuun lopulla.

Norsuilla ja ihmisillä samoja piirteitä

Tämä ainutlaatuinen kuva on otettu vain muutama sekunti ennen kuin ystävykset jatkavat matkaansa eri suuntiin kuorma-autojen katoilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kahden norsun välinen lyhyt rakkauden ja sitoutumisen hetki ennen kuin he joutuvat eroon toisistaan palvellakseen ihmistä koko loppuelämänsä ajan. Tämä kuva särkee sydämeni! Vidyadlhar kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvassa vallitsevat tunteet eivät ole täysin perättömiä, sillä norsuilla on tutkittu olevan lukuisia samoja piirteitä kuin ihmisillä; ne saavuttavat aikuisuuden vasta 20-vuotiaina, surevat syvästi menehtynyttä laumansa jäsentä sekä omaavat muistoja, jotka säilyvät läpi niiden koko eliniän.

Tiedemiesten mukaan norsut ovat suunnattoman älykkäitä eläimiä, joiden käyttäytymisestä on havaittavissa niin mustasukkaisuutta kuin rakkauttakin. Tämä kuva voikin todistaa kaikki nämä väitteet paikkansapitäviksi. 

Video: Kolme norsua joutui viettämään useamman päivän tekoaltaassa. Katso miten heidän lopulta kävi. 

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.