Koti-ilta keskeytyi dramaattisesti: Auton moottori lensi ulko-oven läpi olohuoneeseen – asukas sairaalaan

0:32
Kanadassa poliisihelikopteri seurasi poukkoilevaa autoa, kunnes maassa ollut partio pysäytti kuljettajan. Kävi ilmi, että tämä oli pelannut Pokémon Go'ta ajaessaan.

Rytäkän syytön osapuoli ei loukkaantunut vakavasti, vaikka kokikin taatusti elämänsä järkytyksen.

Takaa-ajo Louisianan Baton Rougessa Yhdysvalloissa sai tavanomaistakin dramaattisemman päätöksen, kun virkavaltaa Jaguarillaan paennut mies menetti ajoneuvonsa hallinnan.

Tieltä ajautunut Jaguar paiskautui päin ojassa olleita puita sillä seurauksella, että kuljettaja lensi ulos autostaan. Draaman kaari ei kuitenkaan katkennut tähän, vaan törmäyksen voimasta myös auton moottori jatkoi liikerataansa.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, lensi Jaguarin moottori läheisen talon ulko-oven läpi suoraan olohuoneeseen.

Kaksi loukkaantui

Kotonaan olleen asukkaan järkytys on helppo kuvitella siitäkin syystä, että tämä loukkaantui saatuaan osuman moottorista.

Paikallisen pelastuslaitoksen mukaan takaa-ajetun ajoneuvon kuljettaja kuljetettiin sairaalaan kriittisessä tilassa. Talon asukkaan vammat eivät ole viranomaisten mukaan hengenvaaralliset, mutta vaativat niin ikään sairaalahoitoa.

Alta löytyvissä, pelastuslaitoksen julkaisemissa kuvissa näkyy kynnysmaton päällä lojuva auton ilmastointilaitteen kompressori sekä Jaguarin kaksilitrainen ja nelisylinterinen moottori keskellä olohuonetta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja