Stand up -koomikko Ali Jahangiri aloitti K-kauppiaana Kampissa – testasimme tuotetietämystä pistokokeella

Ali Jahangirista tuli K-kauppias – MTV vieraili stand up -koomikkotähden kaupassa 5:36
Video: Katso kuinka kauppias Ali Jahangiri selvisi MTV Uutiset Liven kaupan tuotteisiin liittyvästä pistokokeesta.

Stand up -koomikkona tunnetuksi tullut Ali Jahangiri on aloittanut K-kauppiaana Helsingin Kampissa. MTV Uutiset Live kävi ottamassa selvää, mikä sai miehen vaihtamaan ammattia.

Jahangiri kertoo miettineensä pitkään, mitä tekisi koomikon uran jälkeen. Ajatus yrittäjänä jatkamisesta tuntui luonnolliselta, sillä siitä miehellä on vahvaa kokemusta. Jahangiri oli jo aiemminkin pohtinut kauppiaaksi siiirtymistä, mutta aika ei ollut tuolloin vielä kypsä.

– Nyt on aikaa ja taloudellinen tilannekin on sellainen, että pystyy lähtemään rakentamaan sitä seuraavaa omaa juttua, Jahangiri sanoo.

Jahangiri paljastaa, että ei ole kuitenkaan täysin luopumassa koomikon töistä.

– Sehän olisi vähän tyhmää lopettaa ne kokonaan tässä vaiheessa. Teen huomattavasti valikoidummin ja vähemmän keikkoja, mutta kyllä minä niitä jonkin verran teen vielä.

Tuote-esittelyt slangilla

Jahangirin suunnitelmissa on tehdä Kampin myymälästä "Helsingin stadilaisin kauppa". 

–  Se tulee näkymään slangin muodossa. Tullaan tekemään esimerkiksi tuote-esittelyt slangiksi ja meillä tulee olemaan (myymälän) käytävät nimettynä slangilla.

Toistaiseksi kukaan ei ole vielä tullut pyytämään maankuululta koomikolta vitsejä myymälässä. Jahangirin mukaan ihmiset saattavat ennemminkin säikähtää nähdessään hänet kauppiaana.

– Ihmiset saattavat kysyä, että mitä sä täällä teet. He pelkäävät, että olen kuvaamassa jotain sketsisarjaa täällä.

Jahangiri kertoo viljelevänsä huumoria myös kauppiaana.

– Jos tulet kassalle ja minä olen kassalla, niin ainakin hymyilet, kun lähdet sieltä, Jahangiri lupaa.

Katso videoartikkelista MTV Uutiset Liven lähetys, niin saat tietää miten kauppias Ali Jahangiri selvisi MTV Uutiset Liven kaupan tuotteisiin liittyvästä pistokokeesta.








Lue myös:

    Uusimmat