Victoria's Secret -malli joutui sairaalahoitoon koronaviruksen vuoksi – tällaisia oireita hänellä oli

Viimeisimmät tiedot Suomen koronavirustilanteesta – haastattelussa THL:n johtaja Mika Salminen 10:59
Viimeisimmät tiedot Suomen koronatilanteesta.

Alexina Graham voi jo paremmin.

Brittiläinen Victoria´s Secret -malli Alexina Graham, 30, joutui sairaalahoitoon koronavirusoireiden vuoksi. Asia ilmeni, kun mallikaunotar julkaisi itsestään kuvan Instagram-tililleen, jossa hän makaa hengityssuojain kasvoillaan sairaalasängyssä. 

Graham kuvailee oireitaan päivityksessä. Hän luuli aluksi, että on saanut ruokamyrkytyksen. 

 – Oksensin samaan aikaan kuin istuin vessassa. Sen jälkeen kuume ilmestyi, jonka seuraksena tuli kovat vilunväristykset. Hengittäminen vakeutui, en pystynyt suurin piirtein puhumaan edes lauseita, kun en saanut happea. En voinut käydä yksin edes kylvyssä ja tarvitsin apua sängystä nousemiseen. Syömisestäkin tuli tuskallista. 

Huippumalli kiittää sairaalahenkilökuntaa ja sisartaan, joka on ollut hänen tukenaan. Samassa hän muistuttaa, että jokaisen tulisi noudattaa hallituksen määräyksiä.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Graham alkaa olla onnekseen toipumaan päin sairaudesta. Hän kertoi asiasta eilen keskiviikkona (1.4.) julkaistussa videopäivityksessään.

– Lepään edelleen ja otan rauhassa, mutta voin nyt paljon paremmin. Kiitos kaikista positiivisista viboista, joita olen saanut teiltä, hän kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat