Tähtinäyttelijä Alyssa Milano sairasti koronaviruksen: "Haluan näyttää teille, mitä koronavirus voi tehdä hiuksille"

Näyttelijä joutui tekemään useamman testin, ennen kuin selvisi, että hän sairastaa koronavirusta. 

Näyttelijä Alyssa Milano sairasti koronaviruksen huhtikuussa. 47-vuotias näyttelijä julkaisi nyt Twitterissä videon, jossa hän harjaa hiuksiaan suihkun jälkeen. Hän demonstroi katsojille, kuinka harjatessa hänellä lähtee paljon hiuksia. 

MTV Uutiset uutisoi viime viikolla, että koronan ikävänä sivuoireena voi olla hiustenlähtö. Se voi aiheuttaa sitä monta kuukautta sairastumisen jälkeen. 

– Hei kaikki! Haluan näyttää teille, kuinka hiukseni ovat alkaneet lähteä koronaviruksen jälkeen, Milano puhuu Twitterissä julkaistulla videolla. 

Milano alkaa harjata kutrejaan ja pian harjassa roikkuukin hiustuppo. 

– Haluan näyttää teille, mitä koronavirus voi tehdä hiuksille. Pyydän, ottakaa tämä vakavasti, Milano kirjoittaa kuvansa yhteyteen lisäten kuvatunnisteeksi käyttäkää niitä hemmetin maskeja (huom. suomennos). 

Milano on kertonut, että hänet jouduttiin testaamaan neljä kertaa, ennen kuin koronavirustesti näytti positiivista. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan itsestään happinaamari kasvoillaan. 

– Tässä olen minä 2. päivä huhtikuuta, kun olin ollut sairaana kaksi viikkoa. En ole koskaan ollut näin sairas. Joka paikkaan sattui, menetin hajuaistini. Tuntui siltä kuinka elefantti olisi istunut rintani päällä, en pystynyt hengittämään. En saanut pidettyä ruokaa sisässäni. Laihduin kahden viikon aikana 9 kiloa. Korkea kuume ja pääkipu oli karmiva. 

Milano onkin varoittanut fanejaan siitä, että koronaviruksen testausysteemi on vielä puutteellinen, eikä tiedetä tautiin sairastuneiden todellista lukua.

– Minulla oli koronaan viittaavia oireita ja tein maaliskuussa kaksi testiä, jotka olivat negatiivisia. Kun oloni oli hieman parempi, minulle tehtiin vasta-aine testi, joka sekin näytti negatiivista. 

Sen jälkeen Milano on kärsinyt erinäisistä oireista, kuten huimauksesta, vatsavaivoista, sydämentykytystä, hengenahdistuksesta sekä hänen lähimuistissaan on ollut ongelmia.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja