Mainos

Näyttelijä Selma Blair kamppailee vakavaa sairautta vastaan – paljasti kaljuksi ajellun päänsä

Selma Blair kertoo kuulumisiaan MS-taudin hoidon etenemisestä.

MS-tautia sairastava näyttelijä Selma Blair on päivittänyt ahkerasti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa. Tuoreen Instagram-kuvan yhteydessä tähti kertoo yhden hoitojakson päättyneen. Kuva paljastaa tähden ajelleen päänsä kaljuksi.

Hoitolaitoksessa otetussa kuvassa Blair nojaa keltaiseen rollaattoria muistuttavaan kävelytukeen. Kuvan yhteydessä hän kertoo kotiutuvansa hoidosta ja kiittää lääkäriään, joka uskoo hänen toipumiseensa.

– Tämä on ollut prosessi, ja on sitä edelleen. Immuniteettini on heikentynyt ainakin seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi, joten ei suukkoja, kiitos.

Blair ei julkaisussaan kerro tarkempia yksityiskohtia hoidostaan.

Blair kertoi viime lokakuussa sairastavansa MS-tautia. Hän puhui sairaudestaan ensi kertaa julkisisesti maaliskuussa Good Morning America -ohjelman haastattelussa.

– Kun sain diagnoosin, itkin helpotuksesta ja ajattelin, että hyvä, nyt voin tehdä asialle jotain.

MS-tauti puhkesi seitsemän vuotta sitten, kun Blairin poika syntyi. Blair kärsi kivuista ja lamaannuttavasta väsymyksestä, mutta ei tiennyt, mikä häntä vaivasi.

– Lääkitsin itseäni, kun hän ei ollut kanssani. Join ja minuun sattui. En juonut aina, mutta väillä en vain kestänyt sitä.

Lähde: Mirror

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja