Victoria ja David Beckham julkaisivat perhepotretteja – yksi lapsista loistaa poissaololla

Victoria ja David Beckham jakoivat sosiaalisessa mediassa suloisia otoksia heidän joulustaan.

Ex-jalkapalloilija David Beckham ja hänen vaimonsa muotisuunnittelija Victoria Beckham viettivät tunnelmallista perhejoulua. Sosiaalisen median perusteella perhe oli lähtenyt pyhien viettoon heidän maaseututilalleen Cotwoldsiin.

Victoria julkaisi Instagramissa kuvaparin, jonka ensimmäisessä otoksessa David poseeraa parin lasten Cruzin, Romeon ja Harperin vierellä. Kaikilla on yllään samanlaiset pyjamat. Toisessa kuvassa David on pelkästään Harperin kanssa. Perheen vanhin poika Brooklyn ei ole kuvissa.

– Isä pitää yllä Beckhamin perheen perinteitä. Me rakastamme ja ikävöimme sinua Brooklyn Beckham.

Brooklyn asuu Yhdysvalloissa vaimonsa miljardööriperijätär Nicola Peltzin kanssa. Pari on viettänyt ensimmäistä yhteistä joulua avioparina. Brooklyn julkaisi kauniita otoksia heidän joulustaan.

– Hyvää joulua minulta ja murultani, Brooklyn kirjoittaa.

Muotisuunnittelija ja hänen poikansa aviopuolison on huhuttu olevan riidoissa keskenään. Victoria avautui poikansa avioliitosta Armchair Expert -podcastissa. Hän yrittää tukea pariskuntaa.

– Haluat heidän olevan onnellisia, kovasti työtä tekeviä, hyviä ja kilttejä ihmisiä. Mutta lopulta lasten pitää tehdä mitä heidän täytyy tehdä. Täytyy vain olla heidän tukenaan ja rakastaa heitä, Victoria kertoi.

Nicola oli suunnitellut pukeutuvansa häihinsä Victorian suunnittelemaan mekkoon, mutta tämä epäonnistui viime hetkellä ja Nicola käyttikin Valentinon pukua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja