Victoria Beckham avasi sanaisen arkkunsa poikansa Brooklynin ja Nicola Peltzin avioliitosta

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin ja hänen poikansa aviopuolison Nicola Peltzin on huhuttu olevan riidoissa keskenään.

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin, 48, huhutaan joutuneen riitoihin poikansa Brooklyn Beckhamin, 23, aviopuolison näyttelijä ja miljardööriperijätär Nicola Peltzin, 27, kanssa sen jälkeen, kun pari meni huhtikuussa naimisiin. Vastanaineet vaihtoivat avioliiton myötä sukunimikseen Peltz Beckham.

Nyt Victoria on avautunut poikansa avioliitosta Armchair Expert -podcastissa. Hän yrittää tukea pariskuntaa.

– Haluat heidän olevan onnellisia, kovasti työtä tekeviä, hyviä ja kilttejä ihmisiä. Mutta lopulta lasten pitää tehdä mitä heidän täytyy tehdä. Täytyy vain olla heidän tukenaan ja rakastaa heitä, Victoria kertoi.

Nicola oli suunnitellut pukeutuvansa häihinsä Victorian suunnittelemaan mekkoon, mutta tämä epäonnistui viime hetkellä ja Nicola käyttikin Valentinon pukua.

– Aioin laittaa sen, ja olisin todella halunnutkin. Sitten muutama kuukausi ennen häitä hän tajusi, ettei hänen ateljeensa pysty toimittamaan sitä, joten jouduin valitsemaan toisen puvun. Hän ei sanonut, etten saanut käyttää sitä. Minä en sanonut, etten halua käyttää sitä. Siitä se alkoi, ja sitten media käytti sitä, Nicola kertoi aiemmin Varietyn haastattelussa.

Niin ikään Brooklyn kertoi Varietylle, että hän on oppinut, että media yrittää usein kirjoittaa vastaavanlaisia juttuja.

– He yrittävät aina saada ihmiset painettua alas. Mutta kaikki tulevat toimeen, mikä on hyvä, Brooklyn kommentoi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat