Victoria Beckham ylistää Meghan Marklen kiisteltyä hääpukua: ”Täydellinen”

Victoria Beckham nautti olostaan kuninkaallisissa häissä – eikä hän epäile hehkuttaa morsiamen asuvalintaa.

Keskustelu prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häistä jatkuu. Yksi puheenaiheista on ollut morsiamen hääpuku, joka jakoi mielipiteet voimakkaasti.

VIDEO: Beckhamien lisäksi häävieraiden joukossa nähtiin George ja Amal Clooney. 

Keskusteluun hääpuvusta ovat osallistuneet myös häävieraat. Vihkitilaisuudessa eturivissä istunut Victoria Beckham kehuu morsiamen tyyliä. Beckham kertoi Evening Standard -lehdelle, että Markle näytti kauniilta, ja että puku sopi tälle hyvin.

– Mielestäni se oli täydellinen hänelle. Ja Harry näytti hyvältä.


Victoria Beckham kehui tyylikästä hääparia.

44-vuotias Beckham kehui myös Pyhän Yrjön kappelissa järjestettyjen häiden tunnelmaa. Beckhamin mukaan häät olivat kauniit ja uskomattomat.

– Se oli vain paras päivä. He näyttivät onnellisilta ja kaikki olivat onnellisia heidän puolestaan. Meghan vaikuttaa aidosti ihanalta naiselta, joka todella rakastaa häntä. Se tuntui todella aidolta, todella rehelliseltä.

19. toukokuuta järjestetyt häät eivät olleet Beckhamin ensimmäiset kuninkaalliset häät. Vuonna 2011 hän osallistui prinssi Williamin ja Kate Middletonin häihin. Tuolloin hän odotti tytärtään Harperia ja oli seitsemännellä kuulla raskaana.

– Rehellisesti sanottuna oli helpottavaa, etten ollut raskaana näissä kuninkaallisissa häissä. Oli hauskaa saada valita, mitä laittaa päälleen.


David ja Victoria Beckhamin hääeleganssia. 

Myös muoti-ikonina tunnetun Beckhamin asuvalintaa seurattiin tarkkaan. Häissä Beckhamin yllä nähtiin laivastonsininen mekko hänen omasta ensi vuoden mallistostaan. Häätyylin täydensivät kirkkaanpunaiset korkokengät ja asuun sointuva hattu.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat