Asiantuntija herttuatar Meghanin hääpuvusta: "Se, että hän lähti tälle linjalle, miellyttää kovasti"

Muotitoimittaja Sami Sykön mukaan herttuatar Meghanin hääpuku oli yllättävä valinta. 

VIDEO: Meghan saapui hääpaikalle ajallaan

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin St. Georgen kappelissa lauantaina 19. toukokuuta. Meghanin yllä nähtiin ranskalaismuotitalon käsialaa oleva Givenchyn puku. Asu oli muotitoimittaja Sami Sykön mukaan yllättävä valinta, jollaista ei etukäteen osattu odottaa.

– Etukäteisuutisointi perustui siihen, että Ralph & Russo, jotka suunnittelivat kihlajaiskuvassa käytetyn puvun, niin että sieltä olisi tullut pitsiä ja ehkä herkän seksikästä, jotain kuvioitua, jotain brodeerattua siinä puvussa, mutta tämähän oli jotain ihan muuta. 

– Se, että Meghan Markle lähti tälle linjalle, miellyttää minua kovasti.

Sykkön mukaan Meghanin hääpäivän tyylissä toistuu pieni vaatimattomuus aina tiaraa ja morsiuskimppua myöten. Tiara kuului edesmenneelle prinsessa Marylle.   

– Se ei ole kovin näyttävä, se on enemmänkin art deco -tyylisenä kapea, virtaviivainen joka oli sen aikakauden ihanteita. Ja sitten tietenkin tämä ihana pieni morsiuskimppu, joka kruunaa tämän kokonaisuuden.

Meghanin asun oli suunnitellut brittiläinen Clare Waight Keller. Sykkön mukaan Waight Kellerin suunnittelutyyliin on aiemmin kuulunut hyvin tyttömäiset ja nyttemmin seksikkäät ja tummat mekot, mutta Meghanin yllä nähty asu oli jotain aivan muuta.

– Sitten tuleekin tällainen todella klassinen, yksinkertainen ja veistosmainen mekko, niin miellyttää kovasti.

Herttuatar Meghan tunnetaan muutenkin yksinkertaisesta ja minimalistisesta tyylistään. 

– Hän pukeutuu yksinkertaisesti, mutta kuitenkin kiinnostavalla tavalla, Sykkö summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat