Miten käytät seksileluja seksin aikana? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kuinka seksilelu on teillä mukana seksissä? Katseleeko mies, kun nainen tyydyttää itseään, vai tekeekö mies sen naiselle? Millainen lelu on käytössä, ja koska se otetaan esiin?" kysyy nimimerkki Kiinnostaa.

Näin naiset vastasivat

"Meillä käytössä sekä dildo että anaalitappi. Mies käyttää niitä naiseen, alkulämmittelyyn ja välillä kesken aktin, etenkin tappi on välillä mukana tuomassa lisänautintoa. Seksin ulkopuolella nainen käyttää niitä itse."
– 29, kihloissa

"Minulla ei ole lelua mukana, koska minusta se ei kuulu mukaan. Minusta se on ihan mukavampaa ilman lelua, koska silloinhan seksiä voidaan ihan harrastaa rauhallisesti sekä nautinnollisesti."
– 30, ei suhdestatusta

"Lähinnä käytän leluja itsekseni. Seksin aikana ne tuntuvat jotenkin tyhmiltä: siinä maataan hiessä, kopeloidaan nihkeää ihoa ja jonkinlaista suristinta pitäisi vielä pitää oikeassa paikassa... Toistaiseksi en siis ole kokenut tarvetta leluille seksin aikana, paitsi harvoissa tapauksissa. Ehkä asia muuttuu tulevaisuudessa!"
– 33, avoliitossa

"En käytä säännöllisesti muita seksileluja kuin eri kokoisia anaalitappeja, ja mies laittelee niitä peppuuni seksin aikana joskus muuten vain, ja välillä lämmittelymielessä ennen peppuseksiä. Joskus olen miehen toiveesta myös sitonut miehen ja yhtynyt strap-onilla hänen peppuunsa."
– 26, kevyessä suhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat