Vesa-Matti Loirilta poikkeuksellinen viesti ystävälleen Hectorille: "Älä kiukuttele ja marise vaan mene"

Vesa-Matti Loirilta yllättävä viesti ystävälleen Hectorille 1:09
Katso videolta Vesa-Matti Loirin yllättävä viesti ystävälleen Hectorille

Hector sai toimia Laulu rakkaudelle -ohjelmassa niin yllättäjänä kuin myös yllätettävänä.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa arvostetut julkisuuden henkilöt yllättävät läheisiään ja ystäviään erilaisilla koskettavilla esityksillä. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään mahtava hetki, kun laulajalegenda Hector eli Heikki Harma lopettaa musisoinnin bändin kanssa, mutta juontaja Marja Hintikka pyytää hänet jäämään vielä hetkeksi lavalle.

Hector joutuu itse yllätyksen kohteeksi, jonka takana on hänen läheinen ystävänsä, taitelijalegenda Vesa-Matti Loiri. Ruudulle ilmestyy Hectorille omistettu videotervehdys Loirilta.

– Rakas Heikki. Tiedän, että vihaat yllätyksiä, niin kuin minäkin. Noin vuosi sitten minut istutettiin tuohon tuoliin. Se mitä minulle silloin tapahtui, on vuoden ajan elävöittänyt minua, Loiri puhuu Hectorille.

– Minä en tule laulamaan sinulle nyt hevon nenää, annetaan nuorempien tehdä se. Älä kiukuttele ja marise vaan mene sinne tuoliin istumaan rakas Heikki, Loiri jatkaa.

Hector on hämillään tilanteesta, mutta istahtaa valkoiselle tuolille. Hän ei osaa aavistaakaan, mitä seuraavaksi on luvassa. Vain hetki ennen hänelle suunnattua yllätystä, hän oli itse yllättämässä artisti Samu Haberia Mandoliinimies-kappaleella.

– Ei voi tietää yhtään mitään. Eihän Veskukaan vihjannut mihinkään muuhun kuin, että annetaan nuoremmille tilaa tehdä juttuja ja sehän on ihan totta, Hector hämmästelee. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat