Verstappenin tuleva tallitoveri uppiniskaisena – suuttui tallimääräyksestä

Ensi kaudella Red Bullilla kisaava Toro Rosso-kuski Pierre Gasly käyttäytyi Brasilian F1-kisassa uppiniskaisesti. Hän ei ensin totellut tallin käskyä päästää tallikaverinsa Brendon Hartley edelleen.

Maaliin sijalla 11 ajanut Hartley oli Gaslya nopeampi. Hartley pyysi tallimääräystä ja sai lopulta haluamansa, mutta vasta paria kierrosta ennen loppua.

– Minun piti tehdä se kaksi kierrosta ennen maalia, koska bensa oli loppumassa. Mutta siinä tilanteessa pitäisi ajaa kilpaa. Hän ajoi myös tuoreilla pehmeämmillä renkailla. Sanoin tiimille, että ok. Jos hän on minua nopeampi, voi hän ohittaa. Mutta jostain syystä hän ei tehnyt sitä kymmenen kierroksen aikana.

Sijalla 13 ruutulipulle päätyneen Gaslyn mielestä turhista tallimääräyksistä

– Se on eri tilanne, jos ollaan kymmenennen tilan ulkopuolella ja jostain on vielä taisteltavaa. Nyt ei ollut muita tavoitteita kuin sijat 11-13. Olen kuitenkin kilpa-ajaja ja olen tällä ajamassa kilpaa. Sitä haluan ja se on käsitykseni siitä, mitä moottoriurheilun pitäisi olla.

Ensi kaudella Gasly saa tallikaverikseen Red Bullilla itsensä Max Verstappenin. Yhteiselo tuskin on helppoa, jos Verstappen kokee asemansa uhatuksi. 



Lue myös:

    Uusimmat