Verstappen odottaa vaikeita hetkiä seuraavassa kisassa – "Menetämme arvokasta aikaa"

Red Bull –kuljettaja Max Verstappen povaa Azerbaizhanin F1-kisaviikonlopusta tallille haastavaa.

Viime viikonlopun Shanghain kisassa Red Bullin auto oli suoranopeudeltaan joukon häntäpäätä, minkä Verstappen pelkää näkyvän entistä pahemmin Bakun radan pitkällä pääsuoralla.

– Se on mukava rata, vaikkei se ole ihanteellinen meidän autollemme. Suora on niin pitkä, että menetämme siellä jonkin verran arvokasta aikaa, Verstappen ennakoi.

Viime kaudella Vestappenin tallitoveri Daniel Ricciardo nousi Bakun radalla yllättävien vaiheiden jälkeen kisan voittajaksi. Hollantilaiskuskin oma kisa päättyi puolestaan auton tekniseen vikaan.



– Viime vuonna kykenimme mielestäni kiertämään omia ongelmiamme onnistuneesti ja olimme kisapäivän koittaessa kilpailukykyisiä. Viikonloppu oli minulle kuitenkin epäonninen.

– Se oli sääli, koska auto tuntui todella hyvältä, mutta minulla oli paljon ongelmia. Lopulta ne merkitsivät sitä, että menetin potentiaalisen palkintosijan, kenties jopa kisan voiton. Toivottavasti voin tänä vuonna korvata tuon menetetyn tilaisuuden, Verstappen sanoi.

Ricciardo voitti viime viikonloppuna ajetun Kiinan kisan. Sebastian Vetteliin törmännyt Verstappen oli lopputuloksissa viides.

Lue myös:

    Uusimmat