Verovelat painavat: Menettävätkö Ozzy ja Sharon Osbourne kotinsa?

Pariskunnalla on verovelkaa yli miljoonaa euroa.

Black Sabbath -yhtyeen laulajana tunnetun Ozzy Osbournen ja hänen Sharon-vaimonsa velka Yhdysvaltain veroviranomaisille on kasvanut vuodesta 2008 asti tasaisesti. Kaikkiaan heillä on verovelkaa huimat 1,2 miljoonaa euroa.

Asiasta uutisoinut Sunday Mirror -lehti on haastattelut asian tiimoilta yhdysvaltalaista lakiasiantuntija Peter Havenia. Havenin mukaan on harvinaista, että verovelkaa on kertynyt noin paljon. Vielä erikoisemmaksi tilanteen tekee se, että Osbournet rankattiin muutama vuosi sitten Yhdysvaltojen rikkaimpien pariskuntien joukkoon. Tuolloin heidän omaisuutensa arvioitiin olevan reilusti yli 110 miljoonaa euroa.

Havenin mukaan viime vuoden verot tulisi maksaa viikon sisällä. Mikäli näin ei tapahdu, velkataakka kasvaa jo yli kahden miljoonan euron.

Osbouneilla on kaksi miljoonataloa Kaliforniassa. Los Angelesin Hidden Hillsissä sijaitsevan kartanon on arvioitu olevan noin 8,5 miljoonan euron arvoinen. Malibussa sijaitsevan merenrantatalon hinta olisi lähes seitsemän miljoonaa euroa. Havenin mukaan on olemassa riski, että veroviranomaiset ulosmittaavat toisen kiinteistöistä verovelkojen kuittaamiseksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat