Veronica Verhon ensimmäisen Tanssii Tähtien Kanssa -tanssin taustalla soi kappale, jolla on erityinen merkitys: "Soitin isoäidilleni ja..."

0:44
Katso esimakua Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta!

Veronica Verhon ensimmäisen Tanssii Tähtien Kanssa -esityksen taustalla soi kappale, jolla on tähdelle erityinen merkitys.

Mediapersoona, radiojuontaja ja tubettaja Veronica Verho kertoo MTV Uutisille valinneensa ensimmäisen tanssinsa taustalle Tapio RautavaaranKulkurin iltatähti -kappaleen erityisestä syystä.

– Biisi, joka tulee ensimmäisen tanssiini, on tosi merkityksellinen, sillä olen kuunnellut kyseistä kappaletta isoäitini kanssa lapsena, Verho kertoo.

Sopiva kappale löytyi sattumalta eräänä yönä, eikä tähtitanssija ollut aivan varma siitä, että muistiko hän todella oikein kuunnelleensa kappaletta lapsena isoäitinsä kanssa. Hetkeäkään miettimättä hän soitti keskellä yötä isoäidilleen tarkistaakseen asian.

– Kun löysin sen biisin, kello oli jotain puoli 12 yöllä. Soitin isoäidilleni ja rupesin miettimään, että olemmeko me kuunnelleet tätä yhdessä, ja hän sanoi, että olemme, Verho kertoo.

Tähtitanssijalla oli edessään vielä jännittävä hetki, kun hänen oli määrä esitellä ehdotuksensa tanssiparilleen, Jani Rasimukselle. Vastaanotto oli kuitenkin Verhon onneksi hyvin positiivinen.

– Ehdotin sitä Janille ja hän sanoi heti, että se sopii, Verho huokaa.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja