Helena Ahti-Hallbergilta yllättävä kommentti Einin Tanssii Tähtien Kanssa -esitykselle: "Näytit ihan siltä, että..."

Eini nähtiin jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parketilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kisaava laulaja Eini  ja Sami Helenius​​​​​​​ esittivät quickstepin Frendit-sarjan tunnuskappaleen tahtiin. Eini nähtiin pohjemittaisessa kukkamekossa. Einin hiukset oli jätetty takaa avoimeksi. Kampaus paljasti laulajatterin korvissa heilahtelevat oranssit tupsukorvakorut.

Parin quickstep aloitettiin hulvattomasti, kun tanssilattian portaikolle oli aseteltu punainen sohva. Tanssin alkuun Helenius istui punaisella sohvalla ja Eini kutsui hänet mukaansa tanssiin.

Tanssin aikana nähtiin vauhdikkaita askelkuvioita ja rytmikkäitä liikeratoja. Parin esitys päättyi Frendit -sarjan tunnelmissa takaisin punaiselle sohvalle.

Ohjelman tuomarikolmikossa loistavat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Tuomaristo piti esitystä viihdyttävänä. Tällä kaudella todella tiukasti osallistujien esityksiä arvioinut Ahti-Hallberg yllätti kehumalla Einin esitystä.

– Tästä ei oikein etsimälläkään löytynyt varsinaisia tekniikkavirheitä. Sami vakiotanssiguruna jatkaa takuuvarmaa työtään, Ahti-Hallberg totesi ja jatkoi:

– Eini näytit ihan siltä, että quickstep olisi lempitanssisi.

– Tämä oli riittävän rento aloitus tälle illalle, saitte minutkin heilumaan täällä, Uotinen täydensi.

Pari sai tuomaristolta 20 pistettä.

Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.


Lue myös:

    Uusimmat