Timo Lavikainen rakastui vaimoonsa ensitapaamisella: "Hän oli nähnyt unta, että hänestä tulee vaimoni"

Näyttelijä Timo Lavikainen esittää tulevana sunnuntaina tanssin, jonka taustalla on kaunis tarina.

Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski esittävät  Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa näyttävän tanssinumeron tulevana sunnuntaina. Kaksikon Foxtrot tanssitaan Peggy Leen Fever-kappaleen tahdissa. 

Kolmannessa lähetyksessä jokaisen tanssin taustalla on henkilökohtainen tarina. Lavikainen kertoo MTV Uutisille haluavansa kertoa tanssin kautta rakkaudestaan vaimoaan kohtaan. 

Pariskunnan suhde alkoi erikoisella tavalla.

– Vaimo laittoi Facebookissa viestiä, että on nähnyt unta, että hänestä tulee vaimoni. Näinhän siinä sitten kävi, Lavikainen kertoo.

Lavikainen kertoo suhtautuneensa tuntemattomalta tulleeseen viestiin aluksi huumorilla.

– Kyllähän se vähän nauratti ja huvitti. 

Kaksikko alkoi kuitenkin viestitellä enemmän, ja pian he huomasivat olevansa samalla aaltopituudella ja jakavansa samanlaisia ajatuksia.

Kun he tapasivat ensi kertaa kasvotusten, se oli Lavikaisen mukaan rakkautta ensi silmäyksellä.

– Kyllä näin uskaltaisin väittää.

Pariskunta on ollut yhdessä seitsemän vuotta, ja meni naimisiin vuonna 2014. Heillä on joulukuussa 2017 syntynyt poika. Lavikaisen vaimo odottaa parhaillaan perheen toista lasta.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat