Veronica Verho ja Juhani Koskinen fiilistelivät festareita – kuvapari näyttää, miten iso muutos voi tapahtua parissa vuodessa

Veronica Verho ja Juhani Koskinen yhteishaastattelussa itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä: pari kertoo, mikä sai parin rakastumaan 14:41
Veronica Verho ja Juhani Koskinen kertoivat itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä, mikä sai heidät rakastumaan

Veronica Verho ja Juhani Koskinen nauttivat livemusiikista.

Juontaja Veronica Verho ja tämän kihlattu Juhani Koskinen nauttivat livemusiikista elokuun alussa Helsingin Suvilahdessa järjestetyillä Flow-festivaaleilla.

Koskinen jakoi Instagram-tililleen kuvaparin, jonka ensimmäinen kuva on napattu tämän vuoden Flow-festivaaleilla. Kuvassa Verho pitelee kättään Koskisen poskella pariskunnan hymyillessä toisilleen.

Toinen kuva, jossa Koskinen pitelee kättään Verhon ympärillä, on puolestaan napattu vuoden 2019 Flow-festivaaleilla. Kaksikko ei vielä tuolloin seurustellut keskenään.

– Toinen kuva: viimeksi kun oli Flow niin kamuja. Eka kuva: nyt kun on Flow niin kihloissa. Go with the Flow! Koskinen kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Koskisen someseuraajat ihastelevat tämän jakamaa kuvaparia postauksen kommenttikentässä.

– Ootte upea pari. Matin iskä ja äiti, yksi kirjoittaa viitaten parin Matti-mäyräkoiraan.

– Ihania kuvia teistä! toinen kommentoi.

– En ehkä kestä, kolmas ihastelee.

Verho ja Koskinen alkoivat seurustella pitkään jatkuneen ystävyyden jälkeen vuonna 2020. Pari kihlautui tammikuussa 2021.

Verho nähdään syyskuun puolivälissä MTV3-kanavalla alkavan Huippumalli haussa -ohjelman juontajana. Hän paljasti aikaisemmin MTV Uutisille hakeutuneensa nuorempana itsekin mallikurssille.

– Kurssin ohjaaja kysyi minulta, että olenko oikeasti tosissani ja haluanko tätä. Vastasin hänelle kengännauhat avonaisina, että "Tiiätkö mua ei kiinnosta", hän kertoi nauraen.

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3-kanavalla torstaisin 15.9. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat