Veronica Verho ja Juhani Koskinen paljastavat, miksi odottivat kuukausia ennen kihlauksensa julkistamista – yksi asia on lyöty lukkoon tulevien häiden suhteen

Veronica Verho ja Juhani Koskinen yhteishaastattelussa itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä: pari kertoo, mikä sai parin rakastumaan 14:41
Veronica Verho ja Juhani Koskinen yhteishaastattelussa itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä: pari kertoo, mikä sai parin rakastumaan

Veronica Verho ja Juhani Koskinen antoivat ensimmäisen yhteishaastattelunsa MTV Uutisten itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä.

Juontaja ja somevaikuttaja Veronica Verho ja Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu yrittäjä Juhani Koskinen saapuivat MTV Uutisten itsenäisyyspäivän juhlalähetykseen kertomaan kuulumisiaan ja muistelemaan muun muassa parisuhteensa alkutaipaletta.

Verho ja Koskinen viihtyivät pitkään ystävinä ennen parisuhteen satamaan purjehtimista. Koronapandemian alkaessa kaveruus kuitenkin syveni rakkaudeksi.

– Siinä kävi niin, että Uudenmaan raja suljettiin ja me olimme etäällä toisistamme, koska Juhani asui silloin Turussa. Puhelimien välityksellä puhuttiin joka ikinen ilta, Verho kertoo.

Samoihin aikoihin Koskinen antoi Verholle käsin kirjoitetun kirjeen tämän syntymäpäivän johdosta.

– Siitä se sitten lähti, Verho summaa.

Viime tammikuussa Koskinen polvistui Verhon eteen lapin talvisissa maisemissa toisessa kädessään sormus ja toisessa tilanteen taltioinut puhelin. Pari ei kuitenkaan kertonut kihlauksestaan julkisesti ennen viime toukokuuta.

– En tiedä oliko se tietoinen ratkaisu, ehkä se oli, että emme halunneet esimerkiksi somekanavissamme tästä kertoa. Pidetään (tieto) perheellä ja lähipiirillä jonkun aikaa ja sitten joskus kevät-kesällä tulimme julki asian kanssa, Koskinen kertoo.

Verho myötäilee kihlattuaan lisäten, että halusi kertoa uutisesta kasvotusten isovanhemmilleen ennen asian julkistamista kaikelle kansalle.

– Sitten kun oli saanut kertoa läheisimmille kasvotusten niin tuntui, että se oli muidenkin asia, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kihlausuutisten julkistamista viivästytti myös se, että pari joutui odottamaan hetken aikaa lopullisia sormuksiaan. Aluksi kaksikon nimettömiä nimittäin koristivat Inarista ostetut väliaikaissormukset.

Häistäkin on jo keskusteltu. Verho kuitenkin kertoo, että aina kun hän keskustelee jo alttarille astelleiden ystäviensä kanssa häistä, nousee esiin lukuisia huomioon otettavia asioita.

– Kaikki pienetkin asiat pitää ottaa huomioon. Minä en ole esimerkiksi itse ollut koskaan kaasona, niin en tiedä miten se projekti ylipäätään menee, Verho kertoo.

Koskinen jatkaa toteamalla, ettei häitä ole vielä hirveästi suunniteltu, mutta hääpaikaksi on kuitenkin valikoitunut Turku, josta molemmat ovat kotoisin.

Kihlautuminen ei ollut ensimmäinen suuri harppaus Verhon ja Koskisen suhteessa. Viime joulukuussa kaksikko nimittäin ilmoitti ostaneensa yhteisen asunnon Helsingin keskustan tuntumasta. Puolisen vuotta myöhemmin heille muutti hartaasti toivottu mäyräkoira Matti.

Jo paljon yhdessä kokeneen pariskunnan tulevaisuudenhaaveissa siintää omakotitalo Turusta. Verhon haaveissa asustelee myös ajatus toisesta mäyräkoirasta.

– Kyllä Veronica Matti-koiran saavuttua kotiin kovasti on myös sitä perhettä halunnut kasvattaa karvalasten puolelta, Koskinen kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mitä Verho tuumaa uraansa liittyvistä asioista ja millä mielin Koskinen suhtautuu Sohvaperunat-ohjelman tuomaan "leimaan"? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat