Verkkokauppa etsii testaajia nikotiinipusseille kelpo kuukausipalkalla: Hakemusten vyöry

Nikotiinipussit revitään käsistä – tällaisia terveyshaittoja niihin liittyy 9:21
Nikotiinipussit revitään käsistä, mutta mitä terveyshaittoja niihin liittyy? Katso video.

Virossa toimiva Nicobros Ou etsii työpaikkailmoituksella tuotetestaajaa nikotiinipusseille. Palkka on kohtuulliset 2 800 euroa kuukaudessa.

Yrityksen mukaan se on saanut Duunitori-sivuston kautta tähän mennessä noin 3 500 hakemusta. Hakemuksia on tullut myös muita kanavia pitkin. Yritys arvioi, että kaiken kaikkiaan hakemuksia on tullut viisinumeroinen luku.

Yritys etsii nikotiinipussien testaajaksi ihmistä, jolla on kykyä antaa rakentavaa palautetta ja hyvät kommunikointitaidot. Tehtäviin kuuluu muun muassa raportointi testaustuloksista ja ehdotuksista yrityksen johdolle.

Yrityksen osakas Miikka Saloseutu kertoo MTV Uutisille, että nikotiinipussien testaaminen on vain pieni osa työtä.

– On tärkeää, että pystyy vakuuttamaan meidät, että on kykeneväinen ja pystyy toimimaan tiimissä, hän painottaa.

– Pitää pystyä pukemaan kokemukset sanoiksi, yrityksen markkinointivastaava Alex Ghorbani täydentää.

Nikotiinille on vaihtoehto

Yrityksen tarjoamista pusseista on saatavilla sekä nikotiinia sisältävät että nikotiinittomat versiot, eikä testaajana toimiminen edellytä nikotiinin käyttöä.

– Testataan makua, laatua ja miltä pussi tuntuu suussa verrattuna kilpailijoihin, Saloseutu sanoo.

Työpaikan saaman suuren kiinnostuksen Ghorbani arvioi olevan monen tekijän summa. Erikoinen työtehtävä kiinnostaa, mutta myös vaikea taloustilanne voi vaikuttaa.

– Ihmiset tarvitsevat töitä. Ihmiset ovat myös viestittäneet, että kyseessä olisi unelmatyö, jota voisi tehdä ilmaiseksikin, Ghorbani sanoo.

Nikotiinipussit muistuttavat ulkoisesti nuuskapusseja, mutta ne eivät sisällä tupakkaa. Vahvoja nikotiinipusseja ei ole huhtikuusta alkaen enää luokiteltu lääkkeeksi Suomessa, mikä on saanut niiden kaupan kukoistamaan.

Lue myös:

    Uusimmat