Venäläisvanhemmat kuvasivat videota, kun taustalla tapahtui jotain pysäyttävää – taaperon hurja hyppy järkytti monia

Uran ja äitiyden yhdistäminen – näin se onnistuu 6:07
Huomenta Suomessa keskusteltiin taannoin siitä, miten yhdistetään äitiys ja ura.

Venäläisvanhempia syytetään välinpitämättömyydestä hurjan videon vuoksi.

Hurja video taaperon hypystä on kauhistuttanut monia. Venäläisvanhempien kuvatessa omaa hyppyvideotaan hyppäsi heidän kolmevuotiaansa taustalla kerrossängyn ylemmästä sängystä lattialla olevalle patjalle, kertoo muun muassa The Sun.

Hyppy päättyi hyvin

Sveta Ananas hyppää videolla kumppaninsa Andrei Bonorin syliin hidastetulla videolla. Svetan kietaistessa jalkansa Andrein ympärille taustalla tapahtuu kuitenkin jotain, mikä vie huomion pois vanhemmista. Kolmevuotias Gabriel Bonor hyppää nimittäin hurjannäköisen hypyn ilmeisesti äitiään matkiessaan.

Pikkupojan hyppy voi ottaa sydämestä, sillä hidastetussa muodossa se näyttää pahemmalta kuin onkaan. Pieni Gabriel putoaa patjalle ikävästi päälleen, mutta kömpii patjalta iloisena pystyyn.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lapsella saattaa olla hymy kasvoillaan..."

Vaikka mitään vammoja pojalle ei syntynytkään ja patja oli luultavasti juuri tästä syystä lattialla, on video herättänyt runsaasti kritiikkiä sen katsoneiden joukossa. Esimerkiksi pojan niskan asento videolla tämän laskeutuessa patjalle ja vanhempien yleinen välinpitämättömyys on kauhistuttanut monia.

– Vau! Lapsiparka. Vanhemmat ovat niin itseensä keskittyneitä, että jättävät lapsensa huomiotta, eräs TikTok-käyttäjä kritisoi The Sunin mukaan.

– Lapsella saattaa olla hymy kasvoillaan, mutta se ei anna vanhemmille anteeksi heidän välinpitämättömyyttään. Mitä jos poikanne olisi satuttanut itsensä? Hävetkää molemmat, torui toinen.

– Hyvä luoja, lapsi melkein mursi niskansa, kauhisteli eräs Instagram-käyttäjä pienen Gabrielin omalla Instagram-tilillä.

Instagram-vaikuttajana tunnetulla Svetalla on sosiaalisessa mediassa yli 50 000 seuraajaa. Hän vakuuttaa huolestuneille, ettei poika vahingoittunut millään tavoin.

– Vanhemmillamme ei ollut älypuhelimia. Muistan hyvin, kuinka itse hyppäsin kaappien päältä sängylle, Sveta rauhoittelee.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat