Venäläistähti kommentoi Aleksander Bolshunovin veristä riitaa

Venäjän hiihotähdet Aleksandr Bolshunov ja Sergei Ustjugov ovat käyneet keskenään riitaa, joka on johtanut jo veriseen yhteenottoon hiihtoladulla. Nyt asiaa kommentoi maajoukkuekollega Aleksandr Terentjev.

Bolshunov ja Ustjugov olivat ottaneet yhteen Venäjän maastohiihtocupin kisassa, jossa ensin mainittu oli kuvattu maalialueella verisenä. Bolshunovilla oli kasvoissaan useampi haava ja hän oli menettänyt tajuntansa tilanteessa. Kaksikon kisaaminen on mennyt useamman kerran yli tällä kaudella. 

– Jos kaikki olisi tapahtunut ilman kaatumisia, mustelmia ja verta, niin kaikki olisi kunnossa. Mutta tällaisilla loukkaantumisiin johtavilla leikkauksilla, tämä on jo epäterveellistä taistelua. Parempi olla ilman sitä. Minulla ei ole ollut mitään tällaista aikuisissa tai junioritasolla. Kaatumisia oi tietenkin ja niiden jälkeen tunteet ryöpsähtivät, mutta siinä oli järkeä, Terentjev sanoi Championatille.

– Katsokaa Johannes Kläbon menoa, kaatuuko hän usein tai katkaiseeko hän sauvoja? Ehkä kerran 30 kisassa tai vielä vähemmän. Hän näkee koko kisan ja rakentaa suorituksen siten, että hän voi ohittaa ilman estämistä ja hän yrittää itsekin välttää kontaktin ottamista, Terentjev päätti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja