Aleksandr Bolshunovin ja joukkuetoverin kohtaaminen päättyi verisesti – nyt puhuu Jelena Välbe: "Kaksi pässiä"

Venäjän maastohiihdon supertähdet Aleksandr Bolshunov ja Sergei Ustjugov ovat ottaneet yhteen viime päivinä ladulla ja sen ulkopuolella. Viimeisin kohtaaminen päättyi tiistaina veriseen kolariin ladulla. Nyt sanaisen arkkunsa tapahtumista on avannut Venäjän hiihtopomo Jelena Välbe.

Ensimmäinen kiivas kohtaaminen sattui viime viikolla, kun Bolshunov oli loikannut kolme kertaa Ustjugovin eteen Venäjän cupin perinteisen sprintissä. Ustjugov oli raivonnut kisan jälkeen Bolshunoville, joka sai lopulta toimistaan varoituksen, mutta ei menettänyt voittoaan.

Seuraava yhteenotto sattui tiistaina. Venäjän Krasnogorskissa kilpailleet venäläistähdet kolaroivat keskenään ja molemmat päätyivät naama edellä lumeen. Ustjugov syytti tapahtuneesta Bolshunovia ja tämä taas Ustjugovia. Bolshunov sai tilanteessa mustelmia ja useita verisiä haavoja kasvoihinsa.

– Rehellisesti sanottuna, kaksi pässiä kohtasi toisensa ja päättivät leikkiä toistensa hermoilla. Se ei hyödytä ketään, ei heidän tulostaan tai terveyttään. Ustjugov oli huolissaan maalialueella eilen Sashan kaatumisen jälkeen ja kysyi, että onko hän kunnossa. Uskon, että he kommunikoivat keskenään ja ratkaisevat kaikki ongelmansa, Välbe sanoi MatchTV:lle.

– He tapaavat uudenvuoden jälkeen seuraavan kerran Syktyvkarissa. Toivon, että tämä riita ratkaistaan. Vaikkakin varsinaisesti ei ollut mitään konfliktia, vaan kaikki oli koomista, mutta se kääntyi jotenkin lopulta toisiin kohdistetuksi vihamielisyydeksi, Välbe jatkoi.

Venäjän maastohiihtomaajoukkueen valmentaja Juri Borodavko kertoi Sport-Expressille, että keskiviikkoisen kisaan väliin jättäneen Bolshunovin pää tutkitaan. 

– Hänellä on turvotusta kasvoissa, ruhjeita ja hän sai kovan iskun päähänsä. Sitä pitää tutkia. Kun urheilija on täydessä iskussa, niin hän tulee olemaan mukana kisassa, Borodavko sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja