Venäläinen somevaikuttaja jätti miehensä poikapuolensa vuoksi – kohuparilta iloisia perheuutisia

Venäläinen kohubloggari saa toisen lapsen poikapuolensa kanssa.

Yli 600 000 Instagram-seuraajaa omaava venäläinen somevaikuttaja Marina Balmasheva, 37, on ollut tuttu näky otsikoissa erikoisen suhdekuvionsa vuoksi. Marina nimittäin erosi aviomiehestään Alexeysta 13 vuoden liiton jälkeen ja alkoi eron jälkeen nimittäin seurustella Alexeyn pojan Vladimirin kanssa ja meni lopulta naimisiinkin poikapuolensa kanssa. Marina on tuntenut nyt 23-vuotiaan Vladimirin siitä asti, kun poika oli seitsemän vuoden vanha.

– Olisin voinut antaa pettämisen anteeksi, jos se ei olisi tapahtunut poikani kanssa, parin viidestä adoptiolapsesta mediatietojen mukaan huolehtiva ex-mies kommentoi eron jälkeen katkerana

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toukokuussa 2020 Marina aiheutti valtaisan kohun julkaistessaan 13 vuoden takaisen kuvan, jossa Vladimir oli vasta 7-vuotias. Kuva oli peräisin ajalta, kun Marina ja Alexey menivät naimisiin. Toisessa kuvassa Marina poseerasi aikuisen Vladimirin, nykyisen kumppaninsa kanssa.

Iloisia perheuutisia

Suhteen saama huomio ei pariskuntaa ole vaivannut, ja pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa, Olgan, alkuvuodesta 2021.

Nyt pari on kertonut jälleen hyviä uutisia Marinan Instagram-tilillä: toinen lapsi on tuloillaan. Perheenlisäyksestä uutisoivat muun muassa News.com.au ja Daily Mail.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös! Tämä kymmeniä vuosia yhdessä ollut pari paljastaa pitkän liiton salaisuuden:

Ennätykselliset 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden 2:14
Ennätykselliset 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat