Venäläinen opiskelija surmasi äitinsä, isovanhempansa sekä pienet kaksossisaruksensa kirveellä ennen kuin tappoi itsensä – "Hän ei halunnut heidän surevan omaa kuolemaansa"

Venäläinen opiskelija murhasi koko perheensä kirveellä ja tappoi sitten itsensä Venäjän Uljanovskin alueella, uutisoivat muun muassa Daily Mail ja Irish Mirror

Timur Kimaletdinov, 16, surmasi äitinsä, 4-vuotiaat kaksoset sekä isovanhempansa hyökäten yöllä heidän kimppuunsa. Kylän asukkaat ovat poliisin mukaan järkyttyneitä.

Murhien jälkeen nuorukainen hyppäsi kuolemaansa paikallisesta puhelinlähettimen mastosta.

Isovanhempien surmaaminen oli "sääli"

Ruokapöydälle jätetyssä kirjeessä Kimaletdinov sanoo rakastaneensa perhettään, erityisesti isovanhempiaan, ja että oli "sääli", että hän joutui tappamaan heidät, Daily Mail kertoo.

Nuorukaisen kerrotaan selittäneen isovanhempien tappamista sillä, ettei hän halunnut heidän surevan menetettyjä lähisukulaisiaan.

Kimaletdinovin kerrotaan myös lähettäneen ystävälleen ääniviestin, jossa hän sanoi, että perheen tappaminen oli "helppoa".

Naapurit löysivät ruumiit

Naapurit alkoivat epäillä jonkin olevan huonosti, kun isovanhemmat eivät olleet hoitamassa kasvimaataan, kuten tavallisesti sunnuntaiaamuisin. He menivät taloon ja löysivät viisi ruumista.

Paikallisen lähteen mukaan Kimaletdinov kertoi murha-aikeistaan koulukaverilleen. Nuoren miehen puheita ei kuitenkaan otettu tosissaan.

– Nuori mies oli loistava opiskelija, hän osallistui ja voitti monia älyllisiä kilpailuja. Hän ei halunnut perheensä surevan omaa kuolemaansa, Vasily Zima valtion syyttäjänvirastosta sanoo Daily Mailin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat