Venäjän supertähti pimahti täysin – kierrokset nousivat raivonpurkauksessa tuomarille

Tenniksen venäläistähti Daniil Medvedev menetti täysin malttinsa – painokelvotonta tekstiä tuomarille 1:44
Daniil Medvedevillä kuppi nurin – katso videolta, miten hän kiehuu tuomarille.

Tenniksen venäläinen supertähti Daniil Medvedev kihisi kiukusta raivotessaan tuomarille Monte Carlo Masters -massaturnauksessa.

Kohuja aiemminkin aiheuttaneen Medvedevin hermot menivät keskiviikkona toisen kierroksen ottelussa Ranskan Gael Monfilsia vastaan. Medvedev oli voittanut ensimmäisen erän 6–2, ja hänen oli vaikea sulattaa seuranneita tapahtumia oltuaan toisessa erässä 1–2-tappiolla.

Syöttövuorossa ollut Medvedev oli kuohuksissa rajatuomioista erän neljännen pelin aikana. Medvedev johti peliä jo 30–0, kun Monfilsin lyönnin huudettiin menneen rajojen ulkopuolelle. Ruotsalainen tuomari Mohamed Lahyani tuli tarkistamaan pallon putoamiskohdan ja katsoi, että se olisi ollut sisällä, kunnes haukansilmä osoitti pallon olleen tosiaankin ulkona.

– Pahoittelen, tuomari yritti tyynnytellä sekaannuksen keskellä kuumentunutta Medvedeviä.

Venäläinen ei kuitenkaan leppynyt.

– Eikö sinulle ole väliä, jos häviän tämän pelin? hän kysyi.

Heti seuraavassa pallossa Medvedev heilutteli suurieleisesti käsiään, kun peliväline putosi Monfilsin lyönnistä hänen nähdäkseen takarajan yli. Pallon ei huudettu olleen ulkona.

Tuomari tuli jälleen tarkistamaan pallon putoamispisteen, ja totesi, että se oli ulkona. Hän kehotti sen jälkeen Medvedeviä olemaan huutamatta rajatuomarille.

– Hän voi myös tehdä virheen, Lahyani sanoi.

Medvedev siirtyi syöttövuorossaan jo 40–15-johtoon, mutta hävisi lopulta pelin. Monfils voitti perään oman syöttövuoronsa ja johti näin toista erää jo 4–1.

"Ette näe mitään"

Medvedev ei ollut lainkaan rauhoittunut istuessaan huilitauon aikana varjon alla.

– Se oli ulkona, se oli ulkona! hän huusi ja heilutti päänsä yläpuolella ollutta varjoa.

Tuomari Lahyani esitti jälleen pahoittelunsa.

– Miten voit pahoitella? Hävisin saakelin pelin. Tämä on saakeli urheilua, Medvedev vastasi.

– Ette näe mitään, hän höyrysi ja käytti myös sanaa "sokea".

– Se oli ulkona, se oli ulkona! Medvedev huusi yhä kovemmalla äänellä.

Voit katsoa Medvedevin raivonpurkauksen ylälaidan videolta.

Medvedev onnistui kääntämään toisen erän kuitenkin edukseen 6–4 ja voitti ottelun näin kahdessa erässä.

Medvedev hävisi sittemmin torstaina venäläis-armenialaiselle Karen Khachanovin kolmannen kierroksen ottelun 3–6, 5–7.

Medvedev on miesten maailmanlistalla tällä hetkellä neljäntenä. Hän on ollut aiemmin myös rankingykkönen.