Veli vannoi, että tuo siskonsa hääjuhliin vieraaksi laaman – viisi vuotta myöhemmin napattiin suorastaan legendaarinen hääkuva

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken!

Kun sisko paasasi toistaiseksi olemattomista häistään, Mendl teki lupauksen: hääpäivänä hän ottaisi avecikseen laaman. Viisi vuotta myöhemmin mies todella toteutti uhkauksensa!

Viisi vuotta sitten Mendl Weinstock teki siskolleen lupauksen. Mendl'n sisko Riva puhui häistään, ja veli lupasi tuoda mukanaan erityisvieraan, kertoo Insider.

– Siskoni puhui häistään kuin ne olisivat huomenna, vaikka ei hän edes tapaillut ketään silloin. Vain tehdäkseni hänet vihaiseksi ja saadakseni hänestä irti reaktion, lupasin, että jos hän pakottaa minut tulemaan häihin, tuon mukanani laaman, Mendl muistaa.

– Muutaman minuutin riitelyn jälkeen hän päätti yrittää käyttää käänteispsykologiaa ja sanoi "ok, laamakin on kutsuttu häihin".

Oikeasti toteutti uhkauksensa

Mendl ei koskaan unohtanut siskonsa sanoja. Rivan mukaan veli muistutteli häntä aiheesta vuosien varrella. Kun Riva sitten lokakuussa 2019 meni kihloihin, Mendl alkoi toteuttaa suunnitelmaansa.

– Kun veljeni päättää jotakin, hän myös toteuttaa sen. Soittaessani hänelle kertoakseni, että olen kihlautunut, hänen kirjaimellinen vastauksensa oli "hienoa, soitan laamafarmille nyt heti", Riva sanoo.

Pian veli vahvistikin, että on onnistunut vuokraamaan laaman.

Myös häävieraiden yllätykseksi "vitsi" olikin totta: juhlapäivänä Mendl ilmaantui häihin laaman kanssa. Hän oli jopa hankkinut eläimelle smokin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ottivat vain yhden kuvan laaman kanssa

Riva suostui ottamaan yhden kuvan eläimen kanssa, sillä hän oli osannut odottaa veljensä kepposen todella toteutuvan.

– Sanoin "en seiso laaman vieressä, en koske laamaan, mutta voimme ottaa yhden kuvan". Ystäväni voivat todistaa, että menin ulos, otimme tasan yhden kuvan ja sitten menin heti takaisin sisään enkä sietänyt enempää, Riva kuvailee.

Kuvasta nettihitti

Laamahäävieraasta kuitenkin tuli nettisensaatio, kun Mendl julkaisi sen kuvan yhteisöpalvelu Redditissä. Riva kertoo, että hänen paheksuva ilmeensä otoksessa oli suunniteltu.

– Tuo oli ilmeeni siinä hetkessä, kun kävelin ulos, ja se oli täysin tahallinen. Tuo on naamani melko lailla koko ajan, kun katson veljeäni.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Vaikka aidon laaman vierailu häissä kesti vain puolisen tuntia, vitsi ei päättynyt siihen: myös hääpaikkaa oli koristeltu puhallettavin laamoin.

Riva suunnittelee kostoa veljelleen.

Lue myös:

    Uusimmat