Veikkausliiga aloittaa sopeuttamistoimet toimistollaan, lomautukset mahdollisia: "Katsotaan, miten valmistaudumme epävarmuusaikoihin"

Korona iskee myös jalkapalloon - vieraana Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa 9:55
Timo Marjamaa oli torstaina (2.4.) Uutisaamun vieraana.

Veikkausliiga pitää tiukasti kiinni kaudesta 2020. Perjantaina kokoontunut Veikkausliigan hallitus linjasi keinoja, joilla kausi saataisiin vietyä läpi, kun pelaaminen on mahdollista.

Samalla Veikkausliiga tiedotti aloittavansa toimistollaan sopeuttamistoimenpiteet. Toimitusjohtaja Timo Marjamaan mukaan toimet koskevat neljää henkilöä. Asiaa käydään läpi ensi viikolla.

– Katsotaan tilanne, miten valmistaudutaan epävarmuusaikoihin. Lomautukset voivat olla mahdollisia tai jotkin muut järjestelyt

Kausi käyntiin mahdollisimman pian

Veikkausliiga-kausi pyritään aloittamaan mahdollisimman pian sen jälkeen, kun liikkumista ja kokoontumista rajoittavat toimet on purettu, liigahallitus linjasi perjantain kokouksessaan. Tällä hetkellä yli kymmenen hengen kokoontumiset on Suomessa kielletty 13. toukokuuta saakka koronavirustilanteen vuoksi.

Liigahallitus kertoo kokoontuvansa kevään aikana viikoittain ja seuraavansa tiiviisti tilanteen kehittymistä. Veikkausliiga on tarvittaessa valmis vähentämään kauden ottelumääriä ja ottamaan käyttöön kansainvälisiä ottelupäiviä, jotta kausi saataisiin pelattua päätökseen.

Lue myös:

    Uusimmat