Veikkauksen lottovoittajista koostuva salaseura kokoontui jälleen – voittajat vertailivat autojaan: "Minulla on enemmän"

2:54

Veikkauksen lottovoittajien salaseura kokoontui kahden vuoden tauon jälkeen syksyllä 2018.

Veikkauksen lottovoittajien salaseura kokoontui kahden vuoden tauon jälkeen syksyllä 2018. Salaseuraan kutsutaan miljoonavoittoja saaneita henkilöitä. Tällä kertaa salaseurassa oli paikalla kahdeksan voittajaa seuralaisineen. 

Yksityiskohdat ovat salaisuus

Tilaisuuden tarkka pitopaikka ja muut yksityiskohdat ovat salaisuus. Veikkauksen mukaan tilaisuus "järjestettiin juhlavissa tiloissa pääkaupunkiseudulla".

– Oli aivan mahtava ilta! Se oli niin hieno tapahtuma kokonaisuudessaan. Ei meikäläinen ole tottunut sellaiseen, yksi voittajista iloitsi vielä tapaamisen jälkeen.

Salaseuratapaamisia on yleensä järjestetty noin kerran vuodessa. Yksityiskohtia esimerkiksi keskusteluista ei anonymiteetin suojelemisen takia paljasteta.

Eräs voittaja omisti 11 Mersua

Ruokailun ja keskustelun lisäksi tilaisuudessa nähtiin taikashow sekä pelattiin bingoa. Voittajat keskustelivat muun muassa autoistaan. Veikkauksen mukaan eräs voittaja tiedusteli toiselta "montako Mersua sinulla on?", johon toinen vastasi "yksitoista". Tähän toisen kuittasi "Oho. Mutta minulla on enemmän".

Veikkauksen mukaan illan edetessä kisattiin myös siitä, kenellä on eniten Pappa-Tuntureita. Kisa päättyi 1–0.

– Häviö klassikkomopon verran leikkimielisessä kisassa huvitti ja jäi mietityttämään. Soitin tutulle entisöijälle. Hän sanoi, että entisöidään ensi talvena kaksi Pappa-Tunturia, niin olet aina tuossa kisassa parempi, kertoi altavastaajaksi jäänyt tilaisuuden jälkeen.

Moni vertaili edelleen hintoja

Vaikka osa voittajista oli ostanut voittorahoillaan autoja ja muita kulkuneuvoja, monelle säästäväinen rahankäyttö tuntui olevan edelleen elämäntapa.

– Kahvipöytäkeskusteluissa kävi ilmi, että hintoja vertaillaan edelleen esimerkiksi autoa tankatessa tai hiuksia leikatessa. Ehkä lomareissuilla otetaan hieman parempi hotelli, mutta muuten voitto ei välttämättä näy kovin paljoa arjen kulutuksessa, Veikkauksen markkinointipäällikkö Saila Kuutti kertoo.

Veikkauksen suurvoittajakysely osoitti, että eniten voittajat arvostavat voiton mukanaan tuomaa taloudellista turvaa.

– Vaikutti siltä, että voittajat elävät aika tavallista, mutta taloudellisesti huoletonta elämää, Kuutti sanoo.

Lottovoittajatkin lottoavat

Useimmat voittajat kertoivat lottoavansa edelleen, ja esimerkiksi Eurojackpotin maksimipotti oli monien haaveissa. Yksi illan isännistä oli tehnyt lottovoittajille myös porukkapelin saman viikon lottoarvontaan.

– Siitä huolimatta, että huone oli täynnä onnea, lottovoittajien porukka sai tällä kertaa arvonnassa vain kolme oikein, Kuutti kertoo.

Miljonäärien salaseuran ruokalista

Alkuruoka:

 • Kirsikkatomaattinen maa-artisokkakeitto
 • Pienet poro- ja savulohimousseleivät

Pääruoka:

 • Viherkasvissalaatti, leipäjuustoa ja kuivattuja karpaloita
 • Paahdettua kuhaa sieni-kasvispedillä, rapu-valkoviinikastiketta
 • Perunanyyttejä
 • Riistapataa tummassa sipuli-riistakastikkeessa
 • Syysjuureksia ja pinaattia

Jälkiruoka:

 • Kuumat mustikkakukot ja vaniljajäätelö
 • Kahvi ja avec, suklaa

Lähde: Veikkaus

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja