Mainos

Väyrystä verrattiin Donald Trumpiin: "Tuosta voisi loukkaantua"

Keskustan europarlamentaarikko Paavo Väyrysen vastaili rauhallisesti toimittaja Tuomas Enbusken moniin kysymyksiin MTV:n Huomenta Suomessa, mutta yksi kysymys sai hänet hieman kohottamaan kulmiaan. 

Enbuske vertasi Väyrystä Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trumpiin.

– Te olette Suomen Donald Trump – haastaja ja suoraan sanoja, josta osa tykkää ja osa ei. Kenet haluatte vastustajaksi vuoden 2018 presidentinvaaleissa?

– Minä voisin loukkaantua tuosta rinnastuksesta. Hänellä on holtitonta käytöstä ja hulluja mielipiteitä, ei hän ole ollenkaan samasta maailmasta, vastasi Väyrynen.

– Olen ilmoittanut että kannatan Sauli Niinistön uudelleen valintaa luottaen siihen, että hän pitää Suomen Paasikiven linjalla ja huolehtii, että Suomi pysyy sotilaallisesti liittoutumattomana, puolueettomana maana.

Väyrynen kertoi aiemmin tällä viikolla jäävänsä sivuun keskustan puolue-elinten työstä.

Keskustan kunniapuheenjohtaja Väyrynen sanoi Enbusken haastattelussa keskustan kehityksen vinoutuneen.

– Kysymys on siitä, että yksittäiset lestadiolaispoliitikot ovat valtapoliittisista syistä liittoutuneet kaikkein liberaalimpien keskustalaisten kanssa ja tukeneet heidän pyrkimyksiään. Tämä on vinouttanut puolueen kehitystä ja johtanut siihen, että puolueessa on johdossa liberaali joukko.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.