Mainos

Väyrynen pyrkii eduskuntaan Uudeltamaalta

Keskustan europarlamentaarikko Paavo Väyrynen aikoo pyrkiä eduskuntaan ensi kevään vaaleissa Uudenmaan vaalipiiristä. Hän kertoo tarkemmin suunnitelmistaan tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessaan.

Väyrynen valittiin eduskuntaan ensimmäisen kerran vuonna 1970 Lapin vaalipiiristä. Euroopan parlamentissa Väyrynen on toiminut vuodesa 1995 lähtien.

Uudenmaan piiri karsastaa Väyrystä

Keskustan Uudenmaan piirin puheenjohtaja Antti Kaikkonen karsastaa Väyrysen pyrkyä kansanedustajaehdokkaaksi. Kaikkonen sanoi tänään toivovansa, että Väyrynen luopuu aikeestaan ja asettuu eurovaaliehdokkaaksi. Väyrysen halu uusia kansanedustajanpaikkansa yllätti Kaikkosen. Hän sai kuulla asian samalla kertaa keskustan muun puoluejohdon kanssa puolueen työvaliokunnassa. Kaikkonen istuu siellä keskustan nuorisojärjestön puheenjohtajana.

Kaikkonen järjesti pari tuntia Väyrysen tiedotustilaisuuden jälkeen oman tiedotustilaisuuden, jossa hän hämmästeli entisen esimiehensä vikkeliä liikkeitä. Kaikkonen toimi hetken aikaa Väyrysen avustajana. Kaikkonen sanoi, ettei hän ole pysynyt kärryillä Väyrysen liikkeissä. Tämä kun on välillä kertonut aikeistaan pyrkiä eduskuntaan Lapista, välillä pyrkimyksestään jatkaa europarlamentissa.

Keskustan Uudenmaan piiritoimikunta lyö kansanedustajaehdokkaiden listan lukkoon 8. joulukuuta.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.